Hendek'te Hafta Sonu Vezneler Açık

Hendek Belediyesi, 31 Mayıs’ta sona erecek olan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) birinci taksit ödemeleri için hafta sonunda da veznelerini açık tutacak.

Hendek'te Hafta Sonu Vezneler Açık


Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, emlak ve iş yerlerine ait çevre temizlik, ilan, reklam vergisi borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar bu hafta sonuna denk gelen 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günleri mesai saatleri içerisinde Belediye hizmet binasında bulunan veznelere ödeyebilecekler.

Online ödeme de yapabilecekler

Mükellefler vergi ödemelerini, kredi kartı ile yapabilecekleri gibi Hendek Belediyesi’nin www.hendek.bel.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden de online gerçekleştirebilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Hendek Belediyesi sınırları içerisinde ev, arsa ve işyeri bulunan mükelleflerden cezalı duruma düşmemeleri için ödemelerini son ödeme tarihinden önce yapmalarını istedi.

Başkan Babaoğlu, emlak, çevre temizlik, ilan, reklam vergilerinin 2019 yılı ilk taksit ödemelerinde son günün 31 Mayıs Cuma günü olması nedeniyle vergi ödemelerinin daha rahat bir ortamda gerçekleşmesi ve hafta içi çeşitli nedenlerle veznelere gelemeyen vatandaşlarımızın ödemelerini yapabilmesi için belediye veznelerimiz, bu hafta sonunda da hizmet verecek dedi.


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2019, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184