HENDEK’TE HER YERDE ÇALIŞMA VAR

Hendek Belediyesi, ilçenin tüm sokaklarını daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara son hızıyla devam ediyor.

  HENDEK’TE HER YERDE ÇALIŞMA VAR


Mahallelerde kilitli parke yapan Hendek Belediyesi iki gün önce yıktığı kütüphane yerini de kilitli parke döşemeye başladı. Ekipler Sukenarı muhtarlık binasının da tadilatını yapıyor.

Vatandaş memnun

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çakallık, Kocaahmetler, Gündoğan ve merkez mahallelerde yaptığı çalışmada kilit parke taşı döşedi. Sukenarı muhtarlık binasının da tadilatını yapan ekipler, yıkılan kütüphane yerini de parke dölüyor. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü çalışma alanında yaptığı konuşmada “Yağmur suyu birikintisini önleyerek sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Yapılan çalışmalardan vatandaşlarımız son derece memnun olması ise bizi mutlu ediyor” dedi.


2900 m2 kilitli parke

Hendek Belediyesi yol yenileme ve kilit parke çalışmaları kapsamında Çakallık, Kocaahmetler, Gündoğan ve merkez mahallelerinde bugüne kadar toplam 2900 metre kare kilit parketaşı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile vatandaşların özellikle kış aylarında yaşadıkları sıkıntıları büyük ölçüde giderildi.

Püsküllü sahada

Kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Parke çalışmalarının tamamlandığı sokakları da gezen Başkan Püsküllü’yü aralarında gören vatandaşlar, yapılan hizmetten son derece memnun olduklarını dile getirdiler.

Amacımız hizmet etmek

Ekiplerin büyük titizlikle çalışmalarına devam ettiğini belirten Püsküllü “Amacımız elimizdeki imkânları en iyi ve sağlıklı şekilde kullanarak vatandaşımıza hizmet üretmek. Daha modern bir Hendek için çalışmalarımız tüm makine ve ekibimizle aralıksız devam etmekte. Bir yandan yeni imar yolları açılırken, diğer yandan bu yolların kilitli parke çalışmaları da devam etmekte.”dedi.




Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 16:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Güngör çakır
Güngör çakır - 9 yıl Önce

Bizim yollar 10 senedir aynı hiç bir degısıklık yok yollar köstebek yuvası olmuş hep yapılmısları çekersin adaletli olun lütfen akova mah akova un fabrikasının yanı

METİN AÇİKDİLLİ
METİN AÇİKDİLLİ - 9 yıl Önce

akova şehi̇tli̇k mah hendeğe kayitli deyi̇l orasi beledi̇ye başkani yokmuş bulamadilar
12 sene oldu halen bulamadilar orasi hari̇taoda yokmuş onun i̇çi̇n bi̇si̇ es geci̇yolar

aydın güzel
aydın güzel - 9 yıl Önce

kargalıhanbabanın akovadan pek farkı yok yıllardır üvey evlat muamelesi yapıyorlar ali inci gitti belki biter dedik ama sanırım bu işkence bitmeyecek ne yol var ne hizmet var 15 sene önce nasılsa hala aynı kargalı hiçbir değişiklik yok

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184