Hendek’te İdam Sesleri

Hendekli Bayanlar çocuk istismarına tepki göstermek amacıyla yürüyüş düzenledi.

Hendek’te İdam Sesleri


Hendekli yaklaşık 150 kişilik Bayan grubu yaşanan çocuk istismarı olaylarına tepki göstermek amacıyla yürüyüş düzenledi.

Hendek Saat Kulesi önünden başlayarak Üniversite Caddesi üzerinden Hendek Cumhuriyet Meydanına kadar devam eden yürüyüşte Bayanlar yaşanan çocuk istismarı olaylarına dikkat çekerek çeşitli sloganlar atarak “İdam” isteği ile tepkilerini dile getirdi.

Yürüyüş sonunda Bayanlar adına konuşan Zeynep Turnacı, yürüyüş hakkında bilgilendirmelerde bulunarak su ifadelere yer verdi;

Sevgili Hendek Halkı, öncelikle davetimize duyarsız kalmayıp geldiğiniz için teşekkür ederiz.

Yapmış olduğumuz bu yürüyüşten beki de birileri rahatsız olup “sizin sesinizi kim duyacak” dese de bizler sesimizi önce Mevlamıza, daha sonra tüm Anne Babalara duyuralım yeter.

Evlatlarımıza zeminden Allah korkusunu, Kuran sevgisini, haramı, helali, saygıyı ve sevgiyi öğretmeliyiz. Hayvanlara ve çocuklara zalimce davranan bir Ülke haline geldik. Bugün burada olmamızın sebebi hepimizin kalbini sızlatan son zamanlarda Eylül, Leyla, Ufuk ve diğer istismara uğrayarak Analarından, Babalarından koparılan evlatlar içindir.

Evlatlarımız işlerimizden, arkadaşlarımızdan ve eğlencelerimizden önce gelmelidir. Çocuklarımızız dinleyelim, onların dilinden konuşmaya çalışalım. Belediyelerimizden, Annelerin ve Babaların çocuklarına daha yararlı olabilmeleri için seminerler yapmasını isteriz. Okullarda çocuklarımıza psikolojik dersler verilmeli. Annelerimiz zamanında evlatlarını komşuya bırakıp çarşıya, pazara giderlerdi, artık komşu değil parklarda çocuklarımızın elini bırakamaz olduk. İnsanlara kin beslemeler, büyük veya küçük görmeler son bulsun artık.

Size sesleniyoruz ey caniler!

Pis emellerinizi, iğrenç duygularınızı, hayâsız insanlığınızı çekin evlatlarımızın üzerinden. İğrenç duyguları yüzünden evlatlarımızı 3-5 kuruşla tatlı sözle kandırıp istismar etmeye çalışan aciz varlık. Sen ve senin gibileri mevlam tez zamanda adaleti ile adaletlendirsin.

Evlat demek can demek, canlarımızı kimseye emanet etmeyelim.

Devletimiz artık Analarımızın, Babalarımızın haykırışlarına acılarına duyarsız kalmayıp, edepsiz, hayâsız, vicdansız mahlukatlara dur desin! Bir an önce bu toplumsal yaramıza ilaç olsun. Bizler tek Bayrak, tek Milletiz. Artık al Bayrağımızın altında hiçbir evlat kanı istismar yüzünden akmasın.

Anneler ölünce öksüz, Babalar ölünce yetim, peki evlatlarımızı ölünce bizler ellerimizle evlatlarımızı toprağa koyduğumuzda bizler de ölmezmiyiz?

Anneler ve Babalar her şeyden önce kendilerini ve çocuklarını edep, haya, sevgi, saygı, varlık ve yoklukla yetiştirirse çok daha huzurlu biz hayatımız olur.

Bugün burada yapmış olduğumuz yürüyüşümüz, haykırışımız birilerine cevap olmuştur inşallah.

Sson olarak; Eylül, Leyla, Ufuk ve diğer istismara uğrayıp kaybettiğimiz evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yürüyüşümüze katıldığınız için Mevlam hepinizden razı olsun, hakkınızı helal edin diye konuştu.

Yürüyüşe katılan MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, bende 2 çocuk babasıyım. Yapılan tepkiler ve konuşmalar umarım gerekli yerlere ulaşacaktır diyerek tepki yürüyüşünde Bayanlara destek verdi.

Konuşmaların ardından kalabalık sessizce dağıldı.





Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2018, 17:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Saime Küçük
Saime Küçük - 6 yıl Önce

ne idamı ? cahil cahil laflar. teknoloji ilerledi. bulunur ceza yolu.
tecavüzcüler bile ikiye ayrıldı. ..adam kayrılıyor.
davalar bitiyor ay pardon deniyor, hapisteki serbest.
ya kişi suçsuza dönüşü varmı?
gaza gelip her ... tuzla koşmayın. yeni dünya düzeni, insanları birşekilde böyle guruplandırıyor.
bu vahşi söylemi isteyenleride önce yiyecek.
bu işin içinde işler var.
güvenliği sistemi , şikayet hatları olur. çocuk doğmadan aile ziyareti ile ortam gözetleniyor. okul yaşı ile çocuk ve aile kontrol edilip ,çocuğa kendini koruması hayata bakışı öğretiliyor.
yani çok iş var . kestirmeden bu işler olmaz.

ha sunuda ekliyeyim, şeriat geldiğinde, sokaklara çıkıp böyle hakını arayamıyacaksın. kapalı kapılar ardında sizi, çocuğunuzu taciz tecavüz etselerde sesini cıkarmıyacaksın.
mollalar kızını, oğlunu, eşeğini , seni de ...
dul kalırsan sana önerilerle gelicek!!! senin kocan yeniden evlenmek isteyecek, sen kabul etmeyince, sana çamur atacak şeyler bulacaklar.adamdan 1+

Saime Küçük
Saime Küçük - 6 yıl Önce

senin kocan yeniden evlenmek isteyecek, sen kabul etmeyince, sana çamur atacak şeyler bulacaklar. adamdan boşayacaklar. haklarını arayamıyacaksın. aile meclisi gibi yerlerde senin hayatın için karar verilecek. recm edileceksin.
sizin üstünüzde çok büyük oyun oynanıyor bunu görmüyorsan bari bizi dinle. hukuk kanunları sizi korumaya yeter.
siz hiç büyüklere şeriat rejimi yaptırımı duydunuzmu?
hepsi fakire, kendini koruyamıyana geliyor.
buna karşı çıkmak allah. c.c karşı çıkmak değildir. i̇slamiyetde baya bi ellenmiş eklenmiş şeylerle dolu. çıkarına işler!
seni koruyacak olan denenmiş hukuk kuralları ile avrupa kanun kuralları yeter. orayada islami kurallardan çok şey incelenerek ,değiştirilerek girmiş.
onlarda insan, onlarda çok acılardan geçdi. tecrübeler kanunları oluşturdu.
kaçınızın kocası sizin üstünüze hanım alıp, şeri rejimle sizi ikna etmeye kalkmadı?
yemeyin bu oyunlari.erkek ve zengin kollayan düzene islamiyet veya din diye kimseye yedirmesinler.
bu arada bu işi 2+

Saime Küçük
Saime Küçük - 6 yıl Önce

Bu arada bu işi destekleyeler nedense yine yabancı birimler. Hukuk insan hakları uygulanmıyor diye tepenize çökmek için sebep arıyorlar ve sizde buna çanak tutuyorsunuz. ....
vatan elden giderse sizi kim toplayacak. Hangi toprakda namaz kılacaksın. Köle azadı olsun diye beklersiniz sonra !
Saime Kucuk

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184