Hendek’te Kaza 1 Ölü

Tem Otoyolunda meydana gelen kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Hendek’te Kaza 1 Ölü


Edinilen bilgilere göre bu sabah saatlerinde Hendek Anadolu Otoyolu Çakallık mevkiinde sürücülüğünü H.T. isimli şahsın yapmış olduğu 06 EV... plakalı otomobil seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek,  sürücülüğünü B.E. isimli şahsın yapmış olduğu 51 BL... plakalı tıra yandan çarparak ilk aşamada maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.

Kaza sonrası 06 EV... plakalı aracın tekerleği patladığı için yolun orta şeridinde kaldığı şahısların kendi imkanları ile gelen araçları yavaşlattıkları ve yaklaşık 10 dakika sonra sürücülüğünü Tansu Bodur isimli şahsın yaptığı 34 UFV... plakalı otomobil ile seyir halindeyken kazayı fark edemeyerek yolun ortasında bulunan 06 EV... Plakalı otomobile arkadan çarpması neticesinde aracın takla atarak savrulması sonucu otomobil sürücüsü Tansu Bodur (35) isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Meydana gelen trafik kazası ile ilgili olarak 06 EV... Plakalı otomobil sürücüsü H.T. isimli şahıs gözaltına alınmış olup olay ile ilgili olarak Savcılık talimatı ile Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2019, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184