Hendek’te Kiralara Erteleme

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle yaşanan sıkıntılı süreçte belediyeye ait iş yerlerine ait Nisan ve Mayıs kiralarının ertelendiğini duyurdu.

Hendek’te Kiralara Erteleme


Koronavirüs (COVİD-19) ile mücadelede çalışmalarına ara vermeden devam Hendek Belediyesi, yaşanan bu zor süreçte vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, belediyeye ait iş yerlerinin Nisan ve Mayıs kiralarının ertelendiğini duyurdu. Başkan Babaoğlu, belediyeye ait iş yerlerinde bu zor dönemde ticaret yapan esnaf ve sanatkarlara destek olmak için böyle bir karar aldıklarını anlattı.

Esnafımızı önemsiyoruz

Babaoğlu, salgınla mücadele noktasında yoğun bir çalışma içindeyiz. Diğer yandan vatandaşlarımızın yaşadığı sorun ve zorluklara çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda belediyemize ait işyeri kiralarının ertelenmesi kararını aldık. Nisan ve Mayıs ayı kiralarının Haziran ve Temmuz aylarında ödenmesi kararlaştırıldı. Önümüzdeki sürece göre adımlar atmaya devam edeceğiz. Esnaf ve Sanatkarlarımız bizim gözbebeğimizdir ifadelerine yer verdi.

Hendek Belediyesi, konuyla ilgili 444 54 03 numaralı iletişim merkezinden detaylı bilgi alınabileceğini duyurdu.


Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2020, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184