HENDEK’TE KORKUTAN GECE

Tepecik Mahallesinde geç saatlerde duyulan silah sesleri korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

HENDEK’TE KORKUTAN GECE


Hendek Tepecik Mahallesinde gece geç saatlerde duyulan silah sesleri Vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına sebep oldu.

Dün gece Saat: 00.10’dan itibaren başlayan silah sesleri sonrası korku dolu anlar yaşadıklarını belirten Mahalle sakinleri, uyku esnasında birden silah sesleri ile uyandık ve olayı anlamaya çalıştık. Silah atışları aralıklarla ve sık sık yapıldı ve yarım saat kadar sürdü. Ailelerimiz ve çocuklarımız durumdan çok etkilendi diye konuştu.

Darbe teşebbüsü sandık

Makinalı silah sesleri ile uyanan Mahalle sakinleri, silah sesleri aralıklarla ve peş peşe yapılıyordu. Biz yine bir darbe teşebbüsü yapılıyor sandık diye konuştu.

Gerçek sonradan anlaşıldı

Silah seslerinin aralıklarla ve uzun süre devam etmesi sonrası Mahalle sakinlerinin Polisi arayarak bilgi vermesinin ardından Polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası olayın herhangi bir teşebbüs yâda operasyon olmadığını, olayın bir düğünden ibaret olduğunun anlaşılması üzerine Mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı.

Düğün mü savaş mı?

Olayın anlaşılmasının ardından Mahalle sakinleri, kimsenin böyle karışık bir zamanda insanları bu şekilde rahatsız etmeye hakkı yok. Uykularımızdan silah sesleri ile uyandık ve korku dolu anlar yaşadık. Kimsenin bizleri, Ailemizi ve çocuklarımızı korkutmaya hakkı yok. Düğün yeri mi savaş yerimi belli değil. Yetkililerimizin bu konu hakkında daha dikkatli davranmaları gerekiyor diyerek tepkilerini dile getirdiler.


Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2016, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184