HENDEK’TE ORTAK AKIL

30 Mart yerel seçimleri sonrası Türkiye turuna çıkan Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyaret etti.

HENDEK’TE ORTAK AKIL



Hendek’e ikinci defa geldiğini söyleyen Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, Hendek’te büyük değişiklik gördüğünü söyleyerek Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi çalışmalarından dolayı tebrik etti. Özünal, muhtarlara verdiği destekten dolayı Başkan İnci’ye teşekkür ederek, " Başkanımız muhtarlarımıza değer veriyor, itibar gösteriyor. Onların problemlerini çok iyi anlıyor. Hendekli muhtarlarımız çok şanslı. Hendek’teki bu birlikteliğin ve ortak akıl çalışmasının örnek olmasını diliyorum. ”dedi.

Muhtarların sosyal hakları

Özünal sözlerine şöyle devam etti: “Ülke genelinde 300'ü aşkın şubesi olan 52 bin muhtarlarımızla bir arada olmak için Türkiye'yi dolaşıyoruz. Muhtarlarımızın en çağdaş şekilde hizmet vermesi için onlarla istişare yapıyoruz ve bizim Ankara'daki çalışmalarımız hakkında onları bilgilendiriyoruz. Muhtarlarımızın sosyal hakları ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Muhtarlarımızın maaşı 841 TL oldu, istediğimiz rakam bu değildi ama daha önceki rakamların oldukça üstünde olan bu rakam muhtarlarımızı biraz rahatlattı. Hizmet makamı olan muhtarlıkların şartlarının iyileştirilmesi için çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Gönüllü hizmet erleri

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’de Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Muhtarların yaptıkları yük çok ağır. Vatandaşa hizmet için koşturan gönüllü hizmet erleri olan muhtarlarımız, devletin, en ücra köşelerine bile uzanan kolları ve elleri olmuşlardır. Bizim görevimizde onlara imkanlar el verdiğince destek olmak ve yanlarında olmaktır. Hendek’te bu uyumu yakaladığımıza inanıyorum”dedi. Ziyarette Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcıları Ömer Kılıç, Hıdır Koluman, Aydın, Muhtarlar Derneği Hendek Şube Başkanı Hüseyin Baylan ve Hendekli muhtarlarda hazır bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 12:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
zeki yndere
zeki yndere - 10 yıl Önce

Muhtrlr kndi adamini akravasina calisiyor bazikarii tabi hpsine demiyoz napmk gerkir bekeduye soluyon inansa da mhtr halletsin yda o gelsin dyor adam ayiran muhtr olnamamali kncilik agalik beke slah tkip hva atma btsn ne is ypouolr o maas 1 hfta ara baxi mhtrkr yokkk adres mekn belli olup itrup dert czcene ayrim ve hp kndilrine calismasinkr

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184