Hendek'te Sondaj Kamyonu Faciası 1 Ölü 2 Yaralı

Hendek Bayraktepe Mahallesinde sondaj kamyonunun bir eve çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Hendek'te Sondaj Kamyonu Faciası 1 Ölü 2 Yaralı

Hendek Bayraktepe Mahallesinde virajı alamayan sondaj kamyonunun bir eve çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Hendek Bayraktepe Mahallesinden İlçe Merkezine doğru inmekte olan İ.A. idaresindeki sondaj kamyonu henüz belirlenemeyen bir nedenle yoldan çıkarak fındıklığa uçtu. Önce bir eve ait olan kömürlüğü yıkan sondaj kamyonu ardından da bir evin mutfak kısmına çarparak durabildi.

1’i çocuk 2 kişi yaralandı

Kazayı gören Vatandaşlar tarafından yapılan ihbarlar ile olay yerine çok sayıda Ambulans, İtfaiye ve Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) sevk edilirken, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yaralanan E.N.M. yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Araç içerisinde sıkıştı

Kaza sonrası araç içerisinde sıkışan kamyon sürücüsü İ.A. olay yerine gelen İtfaiye ve Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu çıkartarak yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

1 kişi öldü

Kaza sonucu eve çarpan sondaj kamyonunun altında kaldığı öğrenilen R.M. isimli bayan şahsın ise hayatını kaybettiği öğrenilirken, R.M.’nin ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdi.


Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2020, 00:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184