HENDEK’TE SU KAVGASI BÜYÜYOR

Hendekli Muhtarlardan su sorununa tepki.

HENDEK’TE SU KAVGASI BÜYÜYOR


Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli ve Muhtarlar Hendek’te devam eden su sorununa tepki.

Hendek Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı İsmet İskefiyeli Muhtarlar ile birlikte yaptığı açıklamada iki gün önce Sakarya Büyükşehir Belediyesi basını tarafından servis edilen ‘’Saski Geldi Rahata Kavuştuk’’ başlıklı haberin doğruyu yansıtmadığını dile getirerek su sorunu olan yaklaşık yirmi Mahalle Muhtarı ile birlikte yaptığı toplantıda tepki gösterdi.

İskefiyeli haberde 91 Mahallede su sorunu kalmamış gibi açıklama yapan Hendek Lütfiyeköşk Mahallesi Muhtarı Hüseyin Baylan’a tepki göstererek, Baylan’ın Dernek üyesi olmadığını ve kendi adına açıklama yapması gerektiğini dile getirerek karar alabilir, bizim adımıza açıklama yapamaz. İlçemizin bazı yakın ve uzak mahallelerinde su sorunu hala devam ediyor. SASKİ’nin bize “önce saat sonra su” diyor, bizler de “önce su sonra saat” diyoruz bir türlü anlaşamıyoruz dedi.

Hendekli Muhtarlar olarak daha önce de SASKİ’ye tepki göstermiş ve basın yolu ile tepkilerimizi dile getirmiştik, getirmeye de devam ediyoruz. Basın yolu ile yapılan haberler ile sorunların bitmiyor aksine İlçemizde su sorunu devam ediyor diye konuştu.

İskefiyeli, Derneğimizin üyesi olmayan bir Muhtarımızın da bizler adına açıklama yapması bizleri üzdü diyerek açıklama yapan Hüseyin Baylan’a tepki gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, 12:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Derya
Derya - 8 yıl Önce

Önce su sonra saat olmalı

ISMAIL tataroglu
ISMAIL tataroglu - 8 yıl Önce

Onun icin mi hergün bir mahallenin suyu kesiliyor

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184