HENDEK’TE TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Hendek’te önceki gün Sosyal paylaşım sayfalarında organize olan bir grup genç Teröre Lanet yürüyüşü Cuma çıkışı gerçekleşti.

HENDEK’TE TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ


Cuma namazı çıkışı Cumhuriyet alanında gerçekleştirilen Teröre Lanet yürüyüşüne AKP İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, CHP Eski İlçe Başkanı Ayhan Bal, MHP Meclis Üyeleri, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Demirel,  Bazı Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, çok sayıda genç vatandaşlarımız ve duyarlı bayanlar katıldı.
Hendek İlçe Merkezi Cumhuriyet alanında Cuma namazı çıkışı dev Türk Bayrakları ile birlikte toplanan Hendekliler terörü lanetleyerek sloganlar eşliğinde yürüyüşe başladılar.

Yüzlerce kişinin katıldığı Teröre lanet yürüyüşünde “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “Ne mutlu Türk’üm diyene”, “Vatan Sana canım feda “, “Ya ALLAH Bismillah Allahu Ekber” sloganları atarak Osman Yılmaz Caddesi üzerinden, Muammer Sencer Caddesi üzerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına gelindi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde İstiklal Marşı okuyan vatandaşlar daha sonra Jandarma Bölük Komutanlığı önüne kadar yürüyüşlerini devam ettirdiler.

Jandarma Bölük Komutanlığı önünde İstiklal Marşı okuyan vatandaşlar daha sonra İlçe merkezine kadar yürüyüşlerini sürdürdüler. Cumhuriyet alanında İstiklal Marşının okunmasının ardından Teröre lanet yürüyüşlüne katılanlar sessiz bir şekilde dağıldılar.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2015, 15:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
berkant uren
berkant uren - 9 yıl Önce

Hendeki yurusu cani gonulden deslekliyorom

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184