Hendek’te Yangın 1 Ölü 3 Yaralı

Hendek Yenimahalle’de meydana gelen yangın sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Hendek’te Yangın 1 Ölü 3 Yaralı


Hendek Yenimahalle’de üç katlı bir binada çıkan yangın sonucu evde mahsur kalan 1 çocuk hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Hendek Yenimahalle 2052 Sokakta bulunan üç katlı bir binanın ikinci katında ikamet eden S.İ.’nin oturduğu dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çevredeki komşular ve Vatandaşların ihbarı İle olay yerine İtfaiye ve Sağlık ekipleri sevk edilirken, olay anında Baba ve Anne evde bulunan 3 çocuktan 2’sini kurtarabildi. Olay esnasında evde mahsur kalan 2 yaşındaki Yakup Ayvaz İlişen (2) alevlere teslim olarak hayatını kaybetti.

Alevlere müdahale eden İtfaiye ekipleri yangın esnasında evde mahsur kalan 2 yaşındaki Yakup Ayvaz İlişen'in cansız bedenine ulaşırken, evde bulunan çocukları kurtarmak isteyen Anne A.İ. (25) ile çocukları Y.M.İ. (4) ve S.N.İ. (6) Ambulanslar ile Hendek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Hendek Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelerin ardından Anne A.İ. ile çocukları Y.M.İ. (4) ve S.N.İ. (6) Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılırken, vücutlarında oluşan ağır yanıklar nedeniyle Y.M.İ. ve S.N.İ. kardeşlerin Kocaeli Derince Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildikleri öğrenildi.





Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2020, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184