HENDEK'TE YAYALARA YER YOK

Kentin en işlek noktalarında bilinçsiz araç parkları trafiği olumsuz etkilerken, özellikle Engelli vatandaşlar ve yayalar artık kaldırımda geçecek bir yer bulamıyor.

HENDEK'TE YAYALARA YER YOK


İlçe merkezinde sürücülerin engelli rampalarının bulunduğu yerlere ve kaldırımlara araçlarını park etmeleri ve duyarsız bir şekilde hareket etmeleri Yayalara ve özellikle Engelli vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

Yayalar ve Engelli Vatandaşlar bu durum karşısında ya yol ortasından gitmek zorunda kalıyor, yada yollarını değiştirerek kendilerince çözüm arıyorlar. Bilinçsiz  ve  kural tanımayan araç sürücüleri kaldırımları  işgal ederken, denetim olmaması isyanı ikiye katlıyor.

Kaldırıma park eden, Engellilerin ve yaya geçişini engelleyecek şekilde aracını bırakıp giden sürücülerin sayısı her geçen artıyor.

Vatandaşlar bilinçsiz ve kural tanımayan sürücülerin saygılı ve dikkatli olmalarını istiyor.




Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 16:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
leyla kibar
leyla kibar - 9 yıl Önce

Gerçekten en büyük sorunlardan bir tanesi bebek arabasını kaldirimlardan geçirmekten kullanmadan eskidi bir kaç kez denk geldiğim sürücüye kızdım ama hemen hemen her yer de var bu problem in önüne geçilmeli kesinlikle.englli vatandaşlara yol açın lütfen

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184