HENDEK’TE ZİNCİRLEME KAZA 6 YARALI

Hendek’te 5 aracın birbirine girdiği zincirleme kaza sonrası 6 kişi yaralandı.

HENDEK’TE ZİNCİRLEME KAZA 6 YARALI


Hendek D-100 Karayolu Otoyol bağlantı yolu üzerinde meydana gelen zincirleme kaza sonrası 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Hendek’ten Otoyol bağlantı yolu üzerinde seyreden D.G.K. idaresindeki 06 FK… plakalı Banka aracı, sağanak yağış sonrası kayganlaşan zeminde direksiyon hâkimiyetini kaybederek Servetiye kavşağında bekleyen S.S. idaresindeki 54 T… plakalı ticari taksi, M.H. idaresindeki 41 VT… plakalı özel otomobil,  54 BF 796 plakalı sürücüsü öğrenilemeyen panelvan minibüs ve N.B. idaresindeki 25 LR… plakalı kamyona çarparak durabildi.
Kaza sonrası Banka aracında bulunan Güvenlik görevlisi M.Y., Memur E.A. ve diğer araçlarda bulunan Ş.P., E.A., M.Y. ve H.A. yaralanarak olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hendek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altın alındılar.
Kaza sonrası Banka aracı içerisinde bulunan paralar Polis tarafından korunarak olay yerine gelen başka bir banka aracına banka güvenlik görevlileri ile birlikte taşınarak olay yerinden nakledildi.
Kaza sonrası kapanan yol Emniyet ekiplerinin müdahalesi ile tek şeritle sağlanırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2017, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184