HENDEK’TEN TERÖRE ORTAK TEPKİ

Hendek Kent Konseyi, 10 Aralık’ta İstanbul’da meydana gelen ve 44 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınamak için yürüyüş düzenledi.

HENDEK’TEN TERÖRE ORTAK TEPKİ



Hendek Kent Konseyi, Hendekli Siyasi Parti Temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile birlikte 10 Aralık Cumartesi günü Beşiktaş’ta meydana gelen bombalı saldırı ile terör olaylarını protesto etmek ve terör operasyonlarında Şehit olan güvenlik güçlerimizi anmak için “Teröre Lanet” yürüyüşü düzenledi.

Hendek Kent Konseyi öncülüğünde düzenlenen yürüyüşe Hendek Kent Konseyi Başkanı ve 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetimi, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yönetimi, CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak ve Yönetimi, Sivil Toplu Kuruluşları Temsilcileri ve çok sayıda Vatandaş katıldı.

Hendek Emniyet Müdürlüğü önünden başlayan yürüyüş Muammer Sencer Caddesinden devam ederek Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve ortak tepki bildiriminin okunması ile son buldu.

Hendek Kent Konseyi Başkanı Ali İnci tarafından okunan ortak bildiride şu ifadeler yer aldı;

Devlet ve Millet olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Haince hesap ve planlarla bu Milleti prangalara vuracağını zannedenler daima kaybettiler ve kaybetmeye devam edecekler. Birçok terör örgütü koordineli bir şekilde Ülkemizi hedef alıyor.

Pkk, Daeş, Dhkpc, Fetö! İsimleri farklı olsa da hepsi aynı hedef için hareket ediyor. Güçlü, istikrarlı bir Türkiye istemiyorlar. Tüm şer odakları koordineli bir şekilde tek bir hedef doğrultusunda Türkiye, Milletimiz ve Kardeşliğimize karşı hareket ediyor.


Terörün öncelikli hedefi paniğe sürüklenmemiz. Teröre karşı en güçlü çözüm Millet olma şuurumuzla dayanışma içerisinde olmaktır. Tarihimizi boyunca hain planları nasıl boşa çıkardıysak, bundan sonra da çıkaracağız. Bundan önce başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar. Terörü bu Ülkeden temizleyeceğiz. Türkiye’nin önü açık olacak.


Terör kaybedecek, Millet kazanacak, Türkiye kazanacak

Bu terör saldırısı neticesinde Şehit olan Polislerimize ve Vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2016, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184