HER YER BORDO MAVİ

Bursa Trabzonsporlular Derneği Başkanı ve yönetimi Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyaret etti.

HER YER BORDO MAVİ


Bursa Trabzonsporlular Derneği Başkanı İhsan Aydın ve yönetimi Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyarette bulundu.

Her Yer Bordo Mavi projesi çerçevesinde Hendek’e gelen Bursa Trabzonsporlular Derneği başkanı ve yönetimi, Başkan İnci’yi ziyaret edip tanıştılar. Başkan İnci ile bir süre sohbet eden Başkan İhsan Aydın, projeleri hakkında Başkan İnci’yi bilgilendirdi.

Aydın, Her Yer Bordo Mavi organizasyonunda Bursa Trabzonsporlular Derneği olarak Ağrı’nın bir köyünde bulunan ilkokul öğrencilerine kışlık set yardımında bulunarak projemizin ilk ayağını gerçekleştirdik.  Projemizde ikinci durağımız Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu oldu. Öğrencilerimize Trabzonspor formalarını hediye ettik. Okul müdürümüz de bizleri yalnız bırakmadı. Belediye Başkanımız ile de tanışmak istedik. Çok başarılı hizmetlere imza atan başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum “ Dedi.

Başkan İnci, Bursa Trabzonsporlular Derneği Başkanı ve yönetimi ile tanışmaktan mutlu olduğunu belirterek “ Spor adına başlatmış olduğunuz projenizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Çocuklarımıza sporu aşılamak ve sevdirmek lazım. Sizlere çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyorum “ Dedi.

Bursa Trabzonsporlular Derneği Başkanı İhsan Aydın, Başkan İnci’ye Trabzonspor rozeti taktı.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184