HİMPAŞ Çalışanlarına Bir Destek Daha

Hendek Belediyesinin iştiraklerinden olan HİMPAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Çağrı Güngör, çalışanlarının avantajlarına olacak yeni bir anlaşmaya daha imza attı.

HİMPAŞ Çalışanlarına Bir Destek Daha



Hendek Belediyesinin iştiraklerinden olan HİMPAŞ, çalışanlarına yönelik yeni anlaşmalara devam ediyor.

Özel eğitimde sağlanan indirim avantajının ardından HİMPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Çağrı Güngör, bu kez de As Kitap Kırtasiye isimli firma ile özel bir anlaşmaya imza attı.

Anlaşma kapsamda HİMPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Çağrı Güngör ile As Kitap Kırtasiye Mağaza Müdürü Ahmet Yakalı arasında protokol imzalandı. Yakalı yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ederek, Hızır Çağrı Güngör’e teşekkür etti.

Fırsatlar sunuyor

Anlaşmaya ilgili bilgi veren Hızır Çağrı Güngör, çalışanlarımız ve çalışanlarımızın birinci derece yakınlarının faydalanabileceği bu anlaşma kapsamında 2019-2020 eğitim-öğretim yılında çalışanlarımız verilecek olan indirim kartı sayesinde As Kitap Kırtasiye’den %15 indirimli alışveriş yapabilecekler. Personellerimize yönelik bu ikinci anlaşmamız sayesinde HİMPAŞ çalışanlarını avantajlarla buluşturmaya devam ediyoruz. Daha öncede ifade ettiğimiz çalışanlarımızın menfaatine olan bu tip anlaşmalara devam edeceğiz dedi.


Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2019, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184