İftar Sonrası, Esnaf Ziyareti

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, iftar sonrası çarşı esnafını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

İftar Sonrası, Esnaf Ziyareti

Ramazan ayı nedeniyle her akşam iftar sonrası gerçekleştirilen ziyaretlerle esnaflarla sohbet eden Babaoğlu, esnafların sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledikten sonra not alıyor.

Ramazan ayının ilçe ekonomisine nasıl yansıdığı ile ilgili de esnafla sohbet eden Turgut Babaoğlu, Mübarek bir aydayız. Ramazan bereketiyle geldi. Ramazan ayının ilk gününden bu yana her akşam iftar sonrası esnaflarımızı gezerek ziyaret ediyoruz. Cadde ve sokaklarımızın cıvıl cıvıl olduğunu görüyoruz. Ekonomik boyutta her yerde olduğu gibi tabi ilçemizde de sıkıntılar var, ama diğer aylara nazaran baktığımızda Ramazan gerçekten hayır ve bereketi ile geldi. Esnafın, halkın ağzında bir şükür var. İnşallah bu şükür, Ramazan sonrasında da yaşanır dedi.

Gönül gönüle hizmet sözümüz var

Talep ve sorunları yerinde dinlemenin önemine vurgu yapan Başkan Babaoğlu, biz şehrimizi gelecek yıllara hazırlarken, prensip olarak da vatandaşlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Attığımız her adımı gönül birlikteliğiyle atıyoruz. Bu şehir hepimizin ortak sevdası ve ortak paydasıdır. Bu şehre güçlü kardeşlik bağlarıyla, gönül gönüle hizmet sözümüz var. Gönül ve güç birlikteliğiyle şehrimizi kalkındırarak tam anlamıyla cazibe merkezi haline getireceğiz dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2019, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184