İNCİ’YE TEBRİK ZİYARETLERİ

30 Mart Yerel Seçimleri sonrası tekrar Hendek Belediye Başkanlığı’na seçilen, Başkan Ali İnci’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor.

İNCİ’YE TEBRİK ZİYARETLERİ


Yerel seçimler sonrası dördüncü kez Hendek Belediye Başkanı seçilen ve dört dönem üst üste seçilerek Hendek’te bir ilke imza atan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor. Vatandaşların yanı sıra, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerinin ziyaretleri de devam ediyor.

Hizmetlere kaldığımız yerden devam

Gün boyu makamında tebrikleri kabul eden Başkan İnci, ziyarete gelen herkese teşekkür ederek “ Bizlere bir dönem daha hizmet etme imkanı veren Hendek halkına teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edip, yeni projelere imza atacağız. Onbeş yıldır hep birlikte ilçemizi daha üst seviyelere taşımak için elbirliği ile çalıştık. Hendek halkı da bu çalışmalardan dolayı teveccüh gösterip bize bir kez daha güvendi. Halkımızın bize vermiş olduğu güveni boşa çıkarmayıp, layıkıyla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz “Dedi. 

Yoğun bir şekilde tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkan İnci, ziyaretlerinden dolayı herkese teşekkür edip, gelen vatandaşla tek tek fotoğraf çekiliyor. 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184