İSKEFİYELİ İSTİFA ETTİ

Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli görevinden istifa etti.

İSKEFİYELİ İSTİFA ETTİ


İsmet İskefiyeli Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanlığından istifa etti, yerine vekâleten Çobanyatak Mahalle Muhtarı Zeki Aslan getirildi.

Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Yeni Mahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli, Hendekli Muhtarların da katıldığı toplantı ile Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanlığından İstifa ettiğini açıkladı.

İstifa sebebinin Ailevi nedenlerden olduğunu ve başka sebepler aranmaması gerektiğini dile getiren İskefiyeli, istifası sonrası birçok sebep dile getirilecektir fakat istifa nedenim sadece ve sadece Ailevi konulardır diye konuştu.
İstifası sonrası kısa bir açıklama yapan İskefiyeli, hem İlçemize hem de Derneğimize birçok katkı yaptığımıza inanıyorum. İlçemizin ve Sakarya’mızın tüm kurum ve kuruluşları ile istişareler ve ortak programlar düzenleyerek Derneğimizi şu an güzel bir konuma getirdik. Ben inanıyorum ki benden sonra da gelen arkadaşlarımız da en iyisini yapmak için çaba göstereceklerdir diye konuştu.

İstifasının baskı sonucu olmadığının altını çizen İskefiyeli, herhangi bir Siyasi oluşum veya başka bir oluşumda görev almayacağını dile getirerek bundan sonraki süreçte sadece ve sadece Yenimahalle Muhtarı olarak görevime devam edeceğim diyerek sözlerini sonlandırdı.

İskefiyeli’nin istifasının ardından Basına kapalı olarak gerçekleştirilen Yönetim Kurulu ve Muhtarların yaptığı toplantı sonrasında Hendek Tüm Muhtarlar Derneği’nin 2 Mayıs’ta Genel Kurul yapılması ve İstifa eden İsmet İskefiyeli’nin yerine Genel Kurula kadar Başkanlığa Vekâleten Çobanyatak Mahalle Muhtarı Zeki Aslan’ın görev yapması kararı alındığı bildirildi.


Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184