İSLAM’DA AİLE VE ÇOCUK EĞİTİMİ

Hendek Ticaret merkezi konferans salonunda konuşmacı eğitimci araştırmacı yazar Dr.Sait Çamlıca’nın İslam’da Aile ve çocuk eğitimi konulu Konferans verdi.

İSLAM’DA AİLE VE ÇOCUK EĞİTİMİ


Hendek kaymakamlığı,  Hendek müftülüğü , Din görevlileri derneği ve Hendek’te Faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa düzenledikleri İslam’da Aile ve Çocuk eğitimi konulu konferans yoğun katılımla Hendek ticaret merkezi konferans salonunda yapıldı



Konferans istiklal marşının okunmasıyla başladı. Hendek ilçe Müftüsü Abdurrahman Şahin’in teşekkür  konuşmasından sonra Hasan Yalçın’ın  okuduğu Kur’an-ı kerim tilavetiyle devam etti.

Konferansa konuşmacı olarak katılan eğitimci araştırmacı yazar Dr.Sait Çamlıca’nın verdiği Konferansa hanımların yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.

İslam’da Aile ve çocuk eğitimi konularına değinen Dr.Sait Çamlıca ‘’Çocukların evde anne baba ve dede ve anneanneleri ve babaanneleri örnek aldıklarını cep telefonu almakla internet bağlatmakla çocukların neden ders çalışmadıklarını sorgulamanın doğru olmadığını çocuklara örnek olmak için eve beyinlerinde muhakkak kitap okumaları gerektiğini belirtti.


Araştırmacı yazar Dr.Sait Çamlıca’nın İslam’da Aile ve çocuk eğitimi konulu Konferans katlan izleyiciler salonun girişinde sergilenen yazarın kitaplarına yoğun ilgi gösterdiler.


Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 10:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
özkan özer
özkan özer - 9 yıl Önce

değerli eğitimci sai̇t çamlica yi konferansa geti̇ren tüm i̇lgi̇li̇lere teşekkür ederi̇m

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184