İSLAM’DAN PÜSKÜLLÜ’YE HAYIRLI OLSUN

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

 İSLAM’DAN PÜSKÜLLÜ’YE HAYIRLI OLSUN


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Protokol katıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam Hendek İlçesi’nde bir dizi ziyarette bulundu. Bakan İslam, bir süre önce milletvekilliği için istifa eden Ali İnci’nin yerine seçilen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü de makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Bakan İslam’ın ziyaretine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, İl Jandarma Komutanı Adnan Şimşiroğlu, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Hendek Kaymakamı Mehmet Yıldız, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayları Ali İnci, Çiğdem Erdoğan Atabek, Mustafa Ayhan, belediye başkan yardımcıları Ahmet Kavakçı, Sinan Baylan ve daire müdürleri katıldı.

Çiçeklerle 3 sosyal hizmet aracı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan İrfan Püsküllü, “Hizmetlerimize Ali Başkanımızın bıraktığı yerden devam edeceğiz. Kendisi bizim örnek aldığımız ve her zaman destek alacağımız kişidir. 1999 yılında makamına gelen çiçekleri satarak ilçemize bir ambulans kazandıran Ali İnci başkanımızın yaptığı gibi makama gelen çiçekleri satıp iki adet sosyal hizmet aracı ve bir adet de içinde temizlik malzemeleri bayan ve erkek kuaför bulunacak olan araç aldık. Bu araçlar ile sosyal hizmet alanında mağdur vatandaş tespiti ve ihtiyaçları araştırılıp, bakıma muhtaç yaşlı vatandaşların bakımları yapılıp, evlerinin temizliği yapılacak dedi.

İnci ve Püsküllü’ye övgü

Bakan İslam projesinden dolayı İrfan Püsküllü’yü projesinden dolayı tebrik ederek kendilerinin de mağdur vatandaşları tespit ettiklerini ve belli bir süre sonra bu çalışmaları belediyelere devredeceklerini söyledi. İslam, Hendek’in kendisi için çok farklı bir ilçe olduğunu söyleyerek, “Ali Başkanımız 16 yıl boyunca örnek çalışmalar imza attı. Sadece belediyecilik çalışmalarında değil sosyal hizmet alanında da örnek çalışmalar yapmıştır. Biraz sonra Hendek Belediyesi tarafından yaptırılan huzurevini ziyaret edeceğiz. Kendisine teşekkür ediyorum. Bizim kültürümüzde yardımlaşmaya dair çok güzel, zengin gelenekler var. Biz yardım etmeyi sadece ihtiyaç sahibiyle madden ilgilenmek olarak görmeyiz. Biz yardım ederken teşekkür bekleyen değil teşekkür eden bir geleneğe sahibiz dedi.

Hendek eski Belediye Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci’de, Bakan Ayşenur İslam’a Hendek’e gösterdiği teveccühten ve güze sözlerinden dolayı teşekkür etti.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve prptokol mensupları daha Hendek Belediyesi tarafından yaptırılan Huzurevi’ni ziyaret ederek Yaşlılar Haftası’nı kutladılar.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184