İtfaiye Binasının Yapımına Başlandı

Hendek’te 2600 metrekare alan üzerine inşaa edilecek olan İtfaiye Binası projesinin temeli kazılmaya başlandı.

İtfaiye Binasının Yapımına Başlandı


8 itfaiye aracı kapasiteye sahip bir garaj, spor odası, eğitim salonu, yatakhaneler, idari odalar yer alacak olan İtfaiye binasının yapımına başlandı.

Daha modern bir proje ile Hendek’e kazandırılacak olan İtfaiye Binasının yapımına Yenimahalle Servetiye Caddesi, 112 Acil noktasının yanında ki arazide temel kazısına başlandı.
8 Araç Kapasiteye Sahip

İtfaiye teşkilatını günün modern şartlarına göre yenileyen Büyükşehir Belediyesi, Hendek’te de 8 araç kapasiteye sahip özel bir projeyi daha hayata geçirecek. İdari odaları, spor odası, eğitim salonu, yatakhaneleri ve diğer tüm gereklilikleriyle itfaiye hizmet binası bölgenin kullanımına sunulacak. Olası afetlere karşı hızlı ve etkin müdahale ile yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Hendek Yenimahalle’de yaklaşık 2 bin 600 metrekare alan üzerinde projemizi hayata geçireceğiz. Projemizin içerisinde 8 itfaiye aracı kapasiteye sahip bir garaj bulunacak. İdari odaları, spor odası, eğitim salonu, yatakhaneleri ve diğer tüm gereklilikleriyle modern bir itfaiye hizmet binasını ilçemizin hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2019, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184