JANDARMA’DAN ÖĞRENCİLERETRAFİK SEMİNERİ

Hendek Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş Hüseyin Akyol ve Uzman Jandarma Çavuş Vedat Özdemir, Trafik Güvenliği eylem planı projesi kapsamında Hamitli İlkokulu ve Beylice Ortaokulu öğrencilerine seminer verdiler.

JANDARMA’DAN ÖĞRENCİLERETRAFİK SEMİNERİ


Seminerde Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş Hüseyin Akyol öğrencilere Trafikte karşıdan karşıya geçme, Bisiklete binme, Servislerde yolculuk, , trafikle ilgili tanımlar, trafik nedir,  karayolu nedir, yaya geçidi nedir, yaya kaldırımı nedir, Yaya ve yolcuların uyması gereken konular hakkında bilgiler verildi.

Özellikle öğrencilere trafik bilincini aşılamak istediklerini belirten Akyol “Trafik kurallarına uyulduğun da yaşanılan bölgenin daha güvenli ve huzurlu olduğu görülecektir.

Akyol ayrıca; ilkokul öğrencilerine yönelik düzenledikleri eğitim seminerinde, bilinçli bir toplum oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla, trafikle ilgili tanımlar, trafik nedir? karayolu nedir? yaya geçidi nedir? yaya kaldırımı nedir? gibi konularında eğitici bilgiler verildiğini belirtti.

Seminer sonunda İlkokul öğrencilerine Trafik işaretlerinin yer aldığı cetvel hediye edildi.

İlgi ile dinleyen Öğrenciler Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ekibine çok teşekkür ederek, görevlerinde başarılar dilediler.



Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2016, 11:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
HAMİTLİ İLKOKULU
HAMİTLİ İLKOKULU - 7 yıl Önce

öğrenci̇leri̇mi̇z çok memnun kaldi, burdan hendek i̇lçe jandarma komutanlığina teşekkürleri̇mi̇zi̇ sunuyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184