Kamu Kurum Müdürlüklerine Korunma Seti

Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Hendek Temsilciliği tarafından Kamu Kurum Müdürlüklerine siperlik, dezenfektan ve kolonya hediye edildi.

Kamu Kurum Müdürlüklerine Korunma Seti


Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Hendek Temsilciliği tarafından 100’e yakın siperlik, dezenfektan ve kolonya seti Hendek’teki Kamu Kurum Müdürlüklerine hediye edildi.

Koruyucu malzemeler

Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Sakarya Şubesi, İlçe Temsilcileri ve gönüllü destekçileri katkılarıyla temin edilen koronavirüs salgınında koruyucu önlem olarak kullanılan siperlik, dezenfektan ve kolonyadan oluşan set Şube Başkanı Murat Polat, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Hane ve Metin Uzunoğlu tarafından Hendek’teki Kamu Kurum Müdürlüklerine hediye edildi.

Kolaylıklar diliyoruz

Kamu yararına çalışan bir Dernek oldukları için Kamu Kurum Müdürlüklerine böyle bir destek vermenin doğru olacağını düşündüklerini belirten Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Sakarya Şube Başkanı Murat Polat, koronavirüs salgınıyla mücadele eden başta Sağlık Kuruluşlarımız ve Sağlık çalışanlarımız olmak üzere emek sarf eden tüm Kurumlarımıza ve Yöneticilerimize kolaylıklar diliyoruz ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2020, 23:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184