Kanserder'de Babaoğlu ve Yılkın Ziyareti

Lösemi ve Kanser Hastaları Sağlık Eğitim Derneği (KANSERDER) Başkanı Nihal Akar Hendek’te Belediye Başkanı ve İlçe Halk Eğitim Müdürünü ziyaret ederek Hendek’te temsilcilik için destek istedi.

Kanserder'de Babaoğlu ve Yılkın Ziyareti


Kanserder Başkanı Nihal Akar, Dernek üyesi Neriman Seçkin ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.
Kanserder’in çalışmaları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Nihal Akar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Turgut Babaoğlu Derneğin çalışmaları ve faaliyetlerine her zaman destekçisi olacaklarını belirtti.

Kanserder Başkanı Nihal Akar ve Dernek üyesi Neriman Seçkin ile birlikte Hendek İlçe Halk Eğitim Müdürü Osman Yılkın’ı makamında ziyaret etti.

Akar Dernek faaliyetleri hakkında bilgi vermesinin ardından Müdür Osman Yılkın ile birlikte Şube Müdürleri ve kursiyerleri ziyaret ederek Kanser hakkında bilgiler verdi.

Kanserder Başkanı Nihal Akar Hendek Halk Eğitim merkezinde bayan kursiyerleri kanser ve sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirdi.

Oldukça faydalı ve önemli bilgiler verdiği için Akar’a teşekkür eden kursiyerler Kanserder’in Hendek temsilciğini oluşturmak istediklerini belirttiler.


Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2020, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184