Karantina İçin Hendek’e 232 Kişi Getirildi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İş adamı, Öğrenci, İşci ve Ailelerin bulunduğu 232 kişilik grup karantina için Hendek’e getirildi.

Karantina İçin Hendek’e 232 Kişi Getirildi


Koronavirüs tedbirleri kapsamında yurt dışından Ülkeye getirilen İş adamı, Öğrenci, İşci ve Ailelerin bulunduğu 232 kişilik grup Hendek’e getirilerek Hendek Abdurrahman Gürses Erkek Öğrenci Yurduna yerleştirildi.

232 kişi 14 gün karantina

Tedbirler kapsamında Hendek Abdurrahman Gürses Erkek Öğrenci yurduna yerleştirilen ve aralarında İş adamı, Öğrenci, İşci ve Ailelerin bulunduğu 232 kişilik grup 14 gün boyunca karantina altında tutulacak.

Polis konvoyu ile geldi

Hendek Abdurrahman Gürses Erkek Öğrenci Yurduna yerleştirilen ve 14 günlük karantina altında tutulacak olan 232 kişilik kafile, yapılan sağlık kontrollerinin ardından otobüslere Polislerin geniş güvenlik önlemleri altında Hendek’e getirildi.

Psikolojik destek ve güvenlik

Yurtlarda, Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerinin yanı sıra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında görevli Sosyolog ve Psikologların da destek vereceği ayrıca Polis ekiplerinin de çevrede güvenlik önlemleri alacağı öğrenildi.





Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2020, 13:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kiymet
Kiymet - 4 yıl Önce

bi hendek kalmisti virus sokmadigjniz onuda yatiniz butun hsfalihi getirdiniz turkiyete orda yasayip orda okumayi tercih edenkeri ne diye sokuyonuz baska zaman turkiyeyi begdnmezler

Hendekli
Hendekli - 4 yıl Önce

merak ediyorum bu gelen kişilerin kaç kişisi sakarya lı kaç kişisi hendekli peki biz neyden korunmak için çoluk çocuk evimize kapandik teşekkürler

Muallim
Muallim - 4 yıl Önce

sayın yetkililer bugün açıklanan bilimsel verilere göre karantina süresinin 14 gün değil en az 24 gün olması gerektiği yönünde.bu durumu araştırmadan dışarı çıkartmayın lütfen biliyorum zor bir süreç ama malesef halkın sağlığı anlamında bu elzem bir hakikat selam ve dua ile

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184