KARLA MÜCADELE BAŞLADI

Hendek’te Salı günü gece yağmaya başlayan kar yağışı ile birlikte Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalara başladı.

KARLA MÜCADELE BAŞLADI


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kar kalınlığının 25- 30 cm ye ulaştığı, Dikmen, Yeniyayla, Kurtuluş, Göksu, Aksu, Güney, Kadifekale ve Bakacak mahallelerinde yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler uzak mahalle yollarının ulaşıma açık olduğunu belirterek, çalışmaların devam ettiğini bildirdi.
Uyarı tabelaları

Ekipler, yağışlar boyunca, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarını sürdürecek. Temizlik ekipleri kaldırımlardaki karları temizlerken, zabıta ekipleri de yollarda kaygan zeminlere uyarı tabelaları koyarak vatandaşları uyarıyorlar.
Ekiplerimiz kara hazır

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, kar yağışının başlamasıyla birlikte karla mücadele ekiplerinin hazır olduğunu belirterek, ekiplerimiz kar uyarısıyla birlikte hazırlıklarını tamamlayarak, kar nöbetine hazırlandı. Karın olumsuz etkilerini en aza indirmek ve vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için ekiplerimiz gece gündüz demeden karla mücadeleye devam edecek dedi.


Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184