Kavis’ten Zigzak Benzetmesi

Hendekli Gazeteci Mehmet Kavis, zikzak benzetmesi ile çelişkilerin sebebini sordu.

Kavis’ten Zigzak Benzetmesi


Hendekli Gazeteci Mehmet Kavis bugün yayınladığı yazısında bir gazetecinin haberlerine zikzak benzetmesi yaparak bu çelişkilerin nedeni nedir diyerek yüklendi.

İşte Kavis’in zikzak benzetmesi yaparak yüklendiği o yazı;

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun MHP’ye geçişine alkış tutan da kendisi, BBP polemiğini hortlatmak isteyende! Şu sıralar atıp-tuttuğuna bakmayın! “İşte Başkan, İşte Proje, İşte Şeffaf Yönetim” yazanda kendisi.

Son günlerde Belediyenin çalışmalarıyla alakalı açık kollayan ve ipe sapa gelmez her fırsatı değerlendirmeye çalışan Pinokyo Gazeteci Hendek’te çıkardığı Gazete de, kendisine çelişkilerle dolu bir arşiv yarattı. Deyim yerindeyse bir gün Ak dediğine ertesi gün karalar bağlamaktan geri durmayan gazetecinin zikzaklarla dolu yayın politikası kafalarda soru işaretlerine yol açıyor.

İşte Pinokyo Gazetecinin ve gazetesinin çelişkilerle dolu arşivinden sadece birkaç örnek…

Babaoğlu’nun MHP’ye geçişi…

ÖZLEM SONA ERDİ BABAOĞLU YUVAYA DÖNDÜ

NE DİYORSAK O… 2 gün öncesinden manşetten duyurduğumuz (BABAOĞLU YUVAYA DÖNÜYOR) haberimiz gerçekleşti (9 OCAK 2020)

YOL ARKADAŞLIĞI…

Evet Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu özüne döndü. Haberi ilk olarak gündeme taşıdığımızda burun kıvıranlar oldu, bıyık altından gülenler oldu, bu haber elinde patlar diyenler oldu, gülüp geçtik (10 OCAK 2020)

YALAN SÖYLEYEN TALİH UTANSIN

Babaoğlu’nun seçim öncesi katıldığı bir canlı yayının videosunu sosyal medyadan paylaşıp, MHP’ye geçişten 2 ay sonra “Yalan söyleyen talih utansın” yazarak, BBP polemiğini yeniden hortlatmaya çalıştı. (18 MART 2020)

BABAOĞLU’NA ANKARA’DAN GÜÇLÜ DESTEK

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan MHP Grup Başkan vekili ve Sakarya Milletvekili M. Levent Bülbül, “Sayın Turgut Babaoğlu’nun Hendek’imize güzel eserler kazandıracağına olan inancımız tamdır” dedi. (29 OCAK 2020)

BÜLBÜL’ÜN KATILDIĞI CENAZE TÖRENİNE BELEDİYE BASINI İLGİ GÖSTERMEDİ

31 Mart 2020 mahalli seçimlerine BBP çatısı altında girerek seçimi kazanmasından yaklaşık 9 ay sonra MHP’ye iltihak eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun milletvekili Bülbül ile yan yana gelmemeleri, MHP gurup başkan vekilinin katılım sağladığı bir cenaze törenine yerel basın ilgi gösterirken Belediye basınından kimsenin olmaması oldukça dikkat çekti. (26 MART 2020)

Toplu Konut Projesi…

İŞTE BAŞKAN İŞTE PROJE…

Akıllı Şehircilikte Yol Haritası 'Yeni Nesil Belediyecilik ve Akıllı Kentler' toplantısına katılan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Toplu konut, kentsel dönüşüm, çevre, ulaşım, alt yapı, atık yönetimi, enerji ve teknoloji alanında yeni nesil akıllı kent gelişmelerini yakından takip edip, adımlarımızı buna göre atıyoruz” dedi (12 TEMMUZ 2019)

BABAOĞLU’NDAN YENİ YIL MÜJDESİ!

AMACIMIZ PARA KAZANMAK DEĞİL VATANDAŞIMIZI KONUT SAHİBİ YAPMAK 2020 yılı baharında toplu konutlara başlayacağını müjdeleyen Başkan Babaoğlu; “Yaptığımız sosyal konutları parası olan değil kriter ve şartlara uygun olan vatandaşlarımız alabilecekler” (13 OCAK 2020)

VATANDAŞLAR KONUT MU ALIYOR, ARSA MI?

Hendek Belediyesi konutların teslim edileceği tarihi neden AÇIKLAMIYOR? YA DA AÇIKLAYAMIYOR? İKİNCİ BİR KEMALİYE FACİASI MI YAŞAYACAĞIZ? (20 MART 2020)

PROJEYİ BELEDİYE Mİ YAPIYOR YOKSA TROLLER Mİ?-1

Bu yazıyı yazdığım şu dakika itibarı ile Hendek Belediyesi resmi internet sitesinde böyle bir bilgi mevcut değil. Ama bazı Facebook hesaplarından paylaşımlar yapılmış. (22 MART 2020)

(Not: Bazı Facebook hesapları dediği, Hendek Belediyesi’nin resmi facebook hesabı)

Diğer çalışmalar üzerine…

İŞTE BAŞKAN İŞTE ŞEFFAF YÖNETİM

AKP Grup Sözcüsü Hamit İsmailoğlu’nun otopark alanında inşaatı süren prefabrik yapı ve Zeki Cömert parkındaki çalışmalarla ilgili bilgi istemesi üzerine Başkan Babaoğlu: “Hiç kimsenin şüphesi olmasın Hendek Belediyesi şeffaf bir yönetim uygulamaktadır” dedi. (6 KASIM 2019)

BU YENİLİK HENDEK’E ÇOK YAKIŞACAK

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Zeki Cömert parkının sosyal alanlarının genişletilerek, peyzaj çalışmaları ile herkesin rahatça nefes alabileceği nezih bir yaşam alanı haline getirileceğini duyurdu. Parkın yenileme çalışmalarının kısa sürede bitirilip, tamamlanacağı açıklandı. (21 AĞUSTOS 2019)

BELEDİYE HİZMET BİNALARINDA DİKKAT ÇEKEN RESTORASYONLAR

31 Mart Mahalli Yerel Seçimlerinde BBP çatısı altında girdiği seçimlerde ilçe halkının her siyasi partiye mensup insanından oy alarak seçimi kazanan Turgut Babaoğlu’nun 1 yıllık görev süresi içerisinde halka söz verdiği projelere ağırlık vermesi beklenirken Belediye Hizmet Binalarında yaptığı tadilat çalışmaları oldukça dikkat çekti. (25 MART 2020)

BABAOĞLU: “YIKMAYA DEĞİL YAPMAYA GELDİK”

KAZIMİYE YENİ KÖPRÜSÜNE KAVUŞUYOR

Hendek Belediyesi tarafından Kazımiye mahallesine yapılacak olan yeni köprü için çalışmalar başladı. Eski köprünün yıkımı tamamlanırken, mahalleye bir de meydan yapılacak. (19 ARALIK 2019)

YORUMSUZ…

BİR YANDA 35 METRE CENAZE KÖPRÜSÜ DİĞER YANDA 11 METRELİK KAZİMİYE KÖPRÜSÜ (19 MART 2020)

(Not: Cenaze Köprüsünü Büyükşehir Belediyesi yaptı, Kazimiye Köprüsü Hendek Belediyesi imkanlarıyla yapılıyor)

BİZİM TURGUT’U HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ…

Babaoğlu’na bir haller oldu! “Belediye MAKAM’dan değil SAHA’dan yönetilir” düsturunu kendisine şiar edinen Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Dikmen’de beraberinde Belediye Başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ile birlikte çalışan kar küreme ekibini görev başında izledi. (12 OCAK 2020)

Çizgisi Zikzak, arşivi trajikomik

Evet, “Bizim Turgut’u hiç böyle görmediniz” başlığıyla yazdığı haberde ne diyor Pinokyo Gazeteci, “Belediye MAKAM’dan değil SAHA’dan yönetilir” düsturunu kendisine şiar edinen… Böyle süslü lafları Başkan Babaoğlu için Hendek’te yazan başka bir gazeteci yoktur her halde.

Sonuç olarak; Gazetecilik hafıza isteyen bir meziyet. Dün yazdığıyla çelişen Pinokyo Gazeteci, öveyim derken de kantarın topuzunu kaçırıyor, eleştireyim derken de. Çizgisi zikzak, arşivi trajikomik…

Merak edilen şey bu çelişkilerin sebebi nedir?


Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2020, 00:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184