Kayıp Olan Murat Diler’in Cansız Bedenine Ulaşıldı

Balık tutmak için girdikleri Sakarya Nehri’nde teknenin alabora olması sonrası suya düşen 52 yaşındaki Halil Tosun sudan çıkartılmış ancak 45 yaşındaki Murat Diler yapılan aramada bulunamamıştı.

Kayıp Olan Murat Diler’in Cansız Bedenine Ulaşıldı


Gece ara verilen arama çalışmaları, sabah erken saatlerde yeniden başlatılırken yaklaşık 2 saat süren çalışma sonrası Diler'in cansız bedenine ulaşıldı.

Ne Olmuştu?

Geyve İlçesine bağlı Bozören Mahallesine gelerek balık tutmak için Sakarya Nehrine giren Halil Tosun ve Murat Diler, teknenin alabora olması sonrası nehre düşmüş; bölgedeki bir kum ocağında gece bekçisi olarak çalışan vatandaş kendi imkanlarıyla Halil Tosun’u sudan çıkartarak durumu Jandarmaya bildirmişti. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince Pamukova Devlet Hastanesine götürülen Halil Tosun yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülememiş, Sakarya Nehrinde kaybolan Murat Diler’in cansız bedeninin bulunması için ise geç saatlere kadar çalışma yapılmıştı. Havanın soğumasıyla birlikte arama çalışmalarına son verilirken, Hendekli Halil Tosun ve Murat Diler’in yaşadığı kaza sonrası Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’da Geyve’ye gelerek arama çalışmalarını takip etmişti.

 Çalışmalar Tekrar Başladı

Dün gece ara verilen çalışmalar sabah saatlerinde Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Deniz Polisi, Jandarma, AFAD ve SAKE ekiplerinin sabahın erken saatlerinde çalışmaları yeniden başlatıldı. Sakarya Nehri üzerinden hem gözle hem de su üzerinden sonar cihaz ile yapılan taramalarla Murat Diler’in cansız bedeni bulunmaya çalışılırken dün sudan çıkartılan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyerek otopsi için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderilen 52 yaşındaki Halil Tosun’un cenazesi bugün Hendek Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesi Camii’nde İkindi Namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

 

Deniz Polisi Buldu

Öte yandan sabah saatlerinde yeniden başlayan çalışmalar kapsamında Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Deniz Polisleri tarafından Sakarya Nehri üzerinde yapılan aramada Murat Diler'inde cansız bedenine ulaşıldı. Deniz Polisleri tarafından sudan çıkartılan Diler'in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'nde bulunan Otopsi Merkezine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2019, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184