Kaymakam Acır Göreve Başladı

Hendek Kaymakamlığına atanan Halil İbrahim Acır göreve başladı.

Kaymakam Acır Göreve Başladı


İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan son kararnameyle Hendek Kaymakamlığı görevine atanan Halil İbrahim Acır göreve başladı.

Bugün görev yeni görev yeri olan Hendek’e gelen Halil İbrahim Acır, Kurum ve Daire Amirleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Kendisini karşılayan heyete teşekkür eden Acır, misafirlerini makamında ağırladı.

Kurum ve Daire Amirlerinden Hendek ile ilgili bilgiler alan Acır, kendisi hakkında da kısa bilgiler vererek yeni görev yerlerinin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Halil İbrahim Acır Kimdir?

İlk ve Orta öğrenimini İzmit'te tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Gümüşhane Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Adaylık süresi içinde bir yıl İngiltere’de staj ve Balıkesir ili Balya ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı.

Kaymakamlık Kursu sonunda Bolu Mengen Kaymakamı olarak atandı. Sonra sırasıyla Karabük Ovacık Kaymakamı, Diyarbakır Lice Kaymakamı, Sivas Vali Yardımcısı, Uşak Sivaslı Kaymakamı, Erzurum Vali Yardımcısı, Trabzon Sürmene Kaymakamı, Düzce Vali Yardımcılığı ve son olarak Afyon Emirdağ Kaymakamı olarak görev yaptı.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2019, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184