KEMALİYE MAHALLESİ SAKİNLERİNİN DİKKATİNE

Emlak vergisi ile ilgili İcra takip Tebligatı eline ulaşanların dikkatine

KEMALİYE MAHALLESİ SAKİNLERİNİN DİKKATİNE


Kemaliye mahallesi kentsel dönüşüm alanında (riskli alan) ikamet eden vatandaşlar için 2017 yılı Emlak vergileri icra takip tebliği eline ulaşan vatandaşlar Belediyeye giderek icra takibini durdurabilecek.

2017 yılı başında Hendek Belediyesi Kemaliye mahallesi kentsel dönüşüm alanında ikamet eden bazı vatandaşlara mesaj yolu ile emlak vergileri konusunda icra takibi başlatılmıştır diyerek bilgi gönderirken, bazı vatandaşlara da icra takibi tebligatı gönderildi.

İcra takibi tebligatı eline ulaşan vatandaşlar Hendek Belediyesine müracaat ederek icra takibini durdurabilecek. Mesaj yolu ile gönderilenlere ise tebligat yapılmayacak.

Kemaliye mahallesi komisyonu başkanı Muhammet Üstündağ yaptığı açıklamada “ 2017 yılı başında bizlere gerek mesaj yolu ile gerekse bazı mahalle sakinlerimize emlak vergisi ile ilgili icra takibi bildirimi yapılmıştır. Görüşmelerimiz sonucu 2017 yılı emlak vergileri konusunda icra takipleri riskli alan kapsamında bulunanlar için durduruldu. Belediyeden emlak vergisi ile ilgili İcra takibi tebligatı gelen vatandaşlarımız ise icra takibi tebligatı ile birlikte Belediyeye başvurmaları gerekmektedir. Bu karar mahallemizde ki yapılacak olan riskli alan projesinin hayata geçeceği zamana kadar böyle bir kararın daha doğru olacağı düşüncesini taşıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2017, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184