KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KARAR KEMALİYE HALKININ

Hendek Kemaliye Mahallesi Komisyon üyelerinin Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile görüşmesi sonrası karar Mahalle halkına bırakıldı.

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KARAR KEMALİYE HALKININ


Kemaliye Mahallesi Komisyonu’nun Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile görüşmesinin ardından Mahalle Komisyonu adına Muhammet Üstündağ Hendek Belediyesi önünde bekleyen Mahalle halkına bir açıklama yaptı.

Üstündağ yaptığı açıklamada “ Mahalle halkımızın kurmuş olduğu ekip ile birlikte Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ile toplantı yaptık. Toplantı sonrası çıkan sonucu kısaca anlatmak gerekirse, Belediye Başkanımız Ali İnci, Kaymakamımız Mustafa Ayhan ve Emniyet Müdürümüz İsmail Baş ve bizlerin huzurunda bu işi tamamen kurulan mahalle komisyonu olarak bizlere yani mahalle halkına bıraktı.

Yapılan toplantı sonrası kararın özeti bu. Bizler 3 gün içerisinde komisyon olarak toplanarak, mahalle halkımız ile görüşerek kararımızı bildireceğiz. Mahalle halkından çıkacak olan sonucu Komisyon olarak bildireceğiz. Bildirdikten sonra yolumuza artık ne şekilde devam edeceğimize bizler karar vereceğiz dedi.

Mahalle halkının, “Davalar iptal oluyor mu” sorusunun ardından, konuşan Üstündağ, bizlerin vereceği karar göre, kendi aramızda alacağımız karara göre davranacağız. İlk önce kendi aramızda toplanarak tartışacağız bir karara varacağız ve çoğunluk olarak aldığımız kararımızı sunacağız o karardan sonra gereken yapılacak, yani Belediye Başkanımız bütün yetkiyi mahallemizin kurmuş olduğu Komisyona devretti dedi.

Üstündağ, mahalleli olarak toplanacağız ve oradan çıkacak karara göre ya tamam ya devam diyeceğiz. 3 gün içerisinde toplanacağız, toplanılacak yer ve zaman bildirilecektir diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yapılan açıklamaların ardından Mahalle halkı sessiz bir biçimde Belediye Binası önünden dağıldı.




Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2014, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184