Kızılay’dan Babaoğlu’na Teşekkür

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret eden Kızılay heyeti, Hendek Belediyesinin verdiği destek ve hizmetlerden dolayı Başkan Babaoğlu’na teşekkür belgesi ve plaket takdim etti. Başkan Babaoğlu ise, “Kızılay ile işbirliğimiz artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kızılay’dan Babaoğlu’na Teşekkür


Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Ali Suveren, Kızılay Hendek Temsilciliği Koordinatörü Sami Bağdatlı, Sakarya Kızılay Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Selcan Keleş, Batı Karadeniz Bölge Kan Merkezi personeli Hüseyin Altuntaş’ı makamında ağırladı.

Sakarya Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Ali Suveren, Kızılay’a verdiği destek nedeniyle Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti. Suveren, Vatandaşlarımızın kan bağışında bulunması adına desteğinizi hiçbir zaman esirgemediğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Kızılay olarak, Hendek’e ne zaman gelsek Hendek Belediyesi her zaman yanımızda, çalışmalarımıza destek oluyor dedi.

İşbirliğimiz artacak

Başkan Babaoğlu ise, kan bağışının önemine dikkat çekerek, Kızılay ile işbirliğimiz her zaman devam edecek. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Bizler bu bilinçle hareket ediyoruz. Her kan bağışı kurtarılan bir hayat demektir. Hendek Belediye olarak Kızılay ile birlikte düzenlediğimiz kan bağış kampanyaları artarak devam edecektir. Elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızın kan bağışında bulunması için bilinçlendirme kampanyalarını sürdüreceğiz. Hendek olarak sloganımız Vatansever olmak kanımızda var diye konuştu.

Plaket ve teşekkür

Konuşmaların ardından Dr. Ali Suveren tarafından Başkan Babaoğlu’na destekleri nedeniyle plaket takdim edildi. Kızılay Hendek Temsilciliği Koordinatörü Sami Bağdatlı ise, Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu, her dönemde olduğu gibi koronavirüs salgını sürecinde hiçbir desteğini bizden esirgemedi diyerek Kızılay Genel Merkezi tarafından hazırlanan teşekkür belgesini Başkan Babaoğlu’na teslim etti.


Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2020, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184