Kızılay’ın Kan Bağışı Çağrısına Hendekliler Akın Etti

Kovid-19 (Koronavirüs) nedeniyle azalan Kan stokları sonrası Hendek’te Kan Bağışına yoğun katılım sağlandı.

Kızılay’ın Kan Bağışı Çağrısına Hendekliler Akın Etti


Kızılay Kan Bağışı çadırı Ramazan ayının girmesi nedeniyle İftar sonrası kuruldu. İftar sonrası MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, İlçe Yönetimi, Hendek İmam Hatipliler Derneği Başkanı Muhammet İkbal Camcı, Yönetimi, Sağlık Çalışanları, Din Görevlileri ve vatandaşlar yoğun ilgi göstererek Kan bağışında bulundular.

Yoğun İlgi

Kovid-19 nedeniyle Kan stoklarında yaşanan sıkıntısında Hendekliler duyarlılıklarını bir kez daha göstererek Kan bağışına büyük ilgi gösterdiler. Yoğun ilginin olduğu Kan bağışında Kan toplanan torbalarının tamamı biterken bazı vatandaşlar ise Kan bağışında bulunamadılar.

Kovid-19 nedeniyle Kan stoklarının aşırı düşüş yaşadığını dile getiren Kızılay Hendek şube Başkanı Sami Bağdatlı “Çok zor günlerden geçsek de biz toplum olarak yardımlaşarak bunun da üstesinden geleceğiz. Hepimiz bir gün hasta, hasta yakını olacağız. Hepimizin bu kana ihtiyacı olacak. Hendekli vatandaşlarımızda bu bilinçle hareket ederek bir kez daha duyarlılığını gösterdi.

Teşekkür

Bağdatlı “Öncelikle böylesine Kan stoklarında yaşanan sıkıntılı günlerde bizlere destek vererek yardımcı olan Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na Duyarlılık ve dayanışma örneği göstererek Kan bağışında bulunan MHP İlçe Başkanı ve Yönetimine, Hendekspor Başkanı ve Yönetimine, HİMDER Başkanı ve Yönetimine, Sağlık Çalışanlarımıza, Din Görevlilerimize ve Hendekli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2020, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184