KOMAGENE HENDEK ŞUBESİ AÇILDI

Komagene Çiğköfte Hendek Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

KOMAGENE HENDEK ŞUBESİ AÇILDI


Komagene Çiğköfte Hendek Şubesi, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kavakçı, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Komagene Çiğköfte Bölge Müdürü Mehmet Kapçık, Esnaflar ve Vatandaşların katılımıyla Hendek Yeni Terminal karşısında hizmete açıldı.
Hayırlı olması temennileri ile gerçekleştirilen açılış töreninin ardından Komagene Hendek Şubesi İşletmecileri Tuğberk Köprücü ve Serkan Öksüz, Türkiye’nin beğenilerek tüketilen Çiğköfte markası Komagene’yi Hendek halkı ile buluşturmaktan mutluluk  duyduklarını ifade etti.
Çiğköftenin yanı sıra içli köfte, etli, tavuklu ve ciğerli pilav çeşitleri, dolma, sarmalar ve tatlılar ile farklı damak tatlarını Hendekli Vatandaşların beğenisine sunacaklarını belirten Köprücü ve Öksüz, katılım sağlayan herkese teşekkür ederek misafirlere çeşitli ikramlarda bulundular.
Bol ürün çeşidi

Komagene Etsiz Çiğ Köfte, etsiz çiğ köfte çeşitlerinin yanı sıra, Komagene özel ürünler, içli köfte, salata çeşitleri, kızartmalar, dolma, yaprak sarma, yemekler, tatlı çeşitleri ve içecek çeşitleriyle birlikte şerbetler bulunuyor.

Sipariş için; 0264 614 00 54 – 0532 614 54 37

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184