Komisyondan Yetki ve Şartlı Evet

Cumhur İttifakı ve Meclis Komisyon Üyelerinden Babaoğlu’na yetki ve şartlı evet.

Komisyondan Yetki ve Şartlı Evet


16 Ekim’de Hendek Belediye Meclisi olağanüstü toplanıyor.

Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündeminin;

12- İller Bankası A.Ş. den teminat mektubu alınarak 2000 ton Bitüm malzeme alınabilmesi adına Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

13- Bitüm malzeme alımı için TÜPRAŞ ile Hendek Belediyesi arasında yapılacak olan protokol için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

15- Mülkiyeti Belediyemizde bulunan Başpınar Mahallesi tapunun 219 ada 1 numaralı parselde bulunan Zeki Cömert Parkında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında yapılacak olan sosyal tesis ve kafeteryanın Belediyemiz şirketi olan Himpaş Hendek Gıda Nakliye Akaryakıt İnşaat ve Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti.’ne 5 (beş) yıl süre ile işletme hakkının verilmesi için Belediye Başkanına ve Belediye Encümenine yetki verilmesinin görüşülmesi nedeniyle 16 Ekim’de Belediye Meclis toplantı salonunda olağanüstü toplanarak karar bağlanacak.

Plan ve Bütçe Komisyonu yetkiyi Başkan Babaoğlu’na verdi

İller Bankası A.Ş 'den teminat mektubu alımına ve TÜPRAŞ' tan 2000 ton Bitüm Malzeme alımı için, belediye başkanı Turgut Babaoğlu’na yetki verildi.

Ekim ayı olağan meclis toplantısında görüşülen yetki ile ilgili gündem, AK Parti ve MHP oylarıyla Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderildi.

Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen yetki konusu, oy birliğiyle karara bağlandı. Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri, Oy Birliğiyle Başkan Babaoğlu’na TÜPRAŞ'tan Bitüm Malzeme alımı için yetki verdi.

Cumhur İttifakından Zeki Cömert parkı kafeteryasına şartlı evet

Zeki Cömert Parkında yapılacak olan sosyal tesis ve kafeteryanın HİMPAŞ’a 5 (beş) yıl süre ile işletme hakkının verilmesi için Belediye Başkanına ve Belediye Encümenine yetki verilmesi Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü.

Cumhur İttifakı Komisyon Üyeleri belediye başkanı Turgut Babaoğlu’na şartlı evet verdi. Zeki Cömert Parkında yapılacak olan kafeterya ihale edilmeyecek. Cumhur İttifakının şartına göre, Kafeteryayı Belediye işletecek.

Bu bilgilere göre, Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun 16 Ekim Çarşamba günü yapılacak olan olağanüstü Meclis Toplantısından oy birliğiyle geçeceği düşünülüyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2019, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184