KONYALI ETLİ EKMEK AÇILDI

Konyalı Eti Ekmek, 4. Şubesini Hendek’te açtı.

KONYALI ETLİ EKMEK AÇILDI


Konya Mutfağı Konyalı Etli Ekmek ile Hendek’te Dua’larla hizmete girdi.
İşletmenin açılış törenine, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli, CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak, Kadın Kolları Başkanı Nevin Kuru Şeşen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve Vatandaşlar katıldı.
Konya Mutfak Kültürü İlçemize hayırlı olsun

İşletmenin açılış töreni öncesi konuşan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek gelişiyor. Sanayi ve Tarım’ın olduğu yerlerde iş yerlerinin de olması gerekiyor, özellikle yeme içme ile alakalı işyerlerin de olması gerekiyor. Konya mutfağının İlçemizde olmaması eksiklikti, şu anda Sakarya’da şubeleri bulunan bir işletme. Bu anlamda Konya Mutfak Kültürü’nün İlçemize de kazandırılmasından dolayı İşletmecimize teşekkür ediyor, kendisine bol kazançlar diliyoruz, hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.
Hendek 30 İlden daha büyük bir İlçe konumuna geldi

Açılış öncesi hayırlı olsun dilekleri ile konuşmasına başlayan 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, İlçemiz her geçen gün gelişiyor ve daha iyiye doğru gittiğini görüyoruz ve bundan mutluluk duyuyoruz. Hendek Nüfus yoğunluğuna göre ufak saydığımız İller arası baktığımızda yaklaşık 30 İlden daha büyük bir İlçe konumuna geldi ve büyümeye devam edecektir. Bunu hep birlikte yapacağız, Başkanlarımıza da sahip çıkarak daha güzel işler yapmalarını hep birlikte sağlayacağız. İşletmemize, İşletmecimize ve Hendeğimize hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.
Açılış öncesi Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin’in yaptığı Dua’lar sonrası Konyalı Etli Ekmek ve Fırın Kebabı Salonunun açılış kurdelesini 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin ve İşletmeci Muammer Doğru hayırlı olması temennileri ile birlikte kesti.
Açılışın yapılmasının ardından Protokol üyeleri ve misafirler İşletmeyi gezdi. Açılış sonrası Protokol Üyeleri ve misafirlere Konya Mutfağına özgü lezzetler ikram edildi.

Başpınar Mahallesi, Kemalpaşa Caddesi No:15’de hizmet vermeye başlayan Knyalı Etli Ekmek, profesyonel kadrosuyla Hendek halkına kaliteli hizmet vermeyi ilke edinerek, misafirlerine unutamayacakları Konya Mutfağının damak tadını sunuyor.
Konyalı Etli Ekmek işletmecisi Muammer Doğru, aynı anda 72 kişiye hizmet verebileceklerini dile getirerek Hendekli Vatandaşlarımıza Etli Ekmek ve Fırın Kebabının yanında Konya yöresine ait Bamya ve Mercimek Çorbaları, Bıçak Arası, Konya  Böreği, Tahinli Pide Tatlısı, Mevlana, Semazen, Peynirli Börek,  Fırın Kebabı, Köfte Tavuk, Şiş, Kelebek, Karışık Izgara, Adana Kebap, Urfa Kebap,  Kanat, Fırın Sütlaç, Saç Arası ve Künefe lezzetlerinin de sunulacağını sözlerine ekledi.

Ev ve İş yerlerine paket servisi hizmetlerinin de olacağını dile getiren İşletmeci Muammer Doğru, müşterilerinin 0264 614 0 442 no’lu numaradan sipariş verilebileceğini sözlerine ekledi.

HENDEK KONYALI ETLİ EKMEK
Başpınar Mh. Kemalpaşa Cd. No:15 Hendek-SAKARYA
Alo Paket Hattı: 0264 614 0 442


Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2016, 16:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Akça
Ali Akça - 8 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah utandırmasın

Ali yıldırım
Ali yıldırım - 8 yıl Önce

yemekleri çok lezzetli, hizmet ve ilgi gayet güzeldi hendeğe hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184