KOOPERATİFLER ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

Sakarya’da faaliyet gösteren Tır ve Kamyon Kooperatifleri çözüm bekleyen sorunlarını dile getirdi.

KOOPERATİFLER ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ


Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayları Mustafa İsen ve Şaban Dişli Sakarya’da faaliyet gösteren Tır ve Kamyon Kooperatifleri üyeleri ile bir araya geldi.

Hendek Hentır tesislerinde yapılan toplantıya Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayları Mustafa İsen, Şaban Dişli, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, Doğu Marmara Kamyoncular Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Üst Birliği Başkan ve Yöneticilerinin yanı sıra Tır ve Kamyoncu esnafı katıldı.
Toplantıda Hentır Başkanı İsmail Aydoğdu Sakarya’da faaliyet gösteren Tır ve Kamyon Kooperatiflerinin yaşadığı sorunları maddeler halinde sıralayarak çözüm beklediklerini dile getirdi.

Milletvekili Adayları Dişli ve İsen Tır ve Kamyon Kooperatiflerinin sorunlarının dikkate alınarak çözüme kavuşturulacağını ve konunun takipçisi olacaklarını dile getirdiler.

Konuşmaların ardından bir açıklama yapan Ak Parti Sakaya Milletvekili Adayı Mustafa İsen, Karasu’da yapılacak olan Liman projesi hakkında kısa bilgiler vererek Liman yapımı sonrası bölgenin taşımacılık konusunda ivme kazanacağı ve Kooperatiflere daha çok iş düşeceğini dile getirdi.
Program, Milletvekili Adayları ve Kooperatif üyelerinin birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184