Kutsallar Izgara Açıldı

Hendek’te uzun yıllar hizmet veren Kutsallar Ailesi ikinci şubesini düzenlenen törenle hizmete açtı.

Kutsallar Izgara Açıldı


Genç girişimciler Uğur Ayar ve Ramazan Kutsal’ın işletmeciliğini yaptığı Kutsallar Izgara salonu törenle hizmet vermeye başladı.


Kemaliye Mahallesi Prof. Dr. Ayhan Kızıl Caddesi no:24’te (Rasimpaşa Camii karşısı) hizmete açılan Kutsallar Izgara açılışına Kaymakam Orhan Burhan, Jandarma Komutanı Yüzb. Deniz Kün, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Tazim, AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Ali Kemal Sofu, MHP Hendek Belediye Başkan A. Adayı Turgut Babaoğlu, Muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Kutsallar Izgara açılış kurdelasını hayırlı olsun temennileri ile birlikte Kaymakam Orhan Burhan, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Tazim, AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Ali Kemal Sofu, MHP Hendek Belediye Başkan A. Adayı Turgut Babaoğlu birlikte kestiler.
Kutsallar Izgara işletme sahipleri Ramazan Kutsal ve Uğur Ayar verilecek olan hizmetler ile ilgili bilgiler vererek ikramlarda bulundular.

İki kattan oluşan Kutsallar Izgara Hendek Köftesi, kebap çeşitleri ve Pide çeşitleri ile hizmet verirken, Özel günlerde ve toplu yemeklerde de ağırlayacak.
Kutsallar Izgara salonu işyerinde ki hizmetlerinin yanı sıra Alo Paket servisi ile de hizmet verecek.

Vatandaşlar 0264 614 9797 nolu’u telefondan ulaşarak sipariş vererek Alo Paket servisinden faydalanabilecekler.


İşletme sahipleri Uğur Ayar ve Ramazan Kutsal işyerlerinin açılışında kendilerini yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2019, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184