Kuyumcuların Kapatma Kararını Uzatıldı

Hendek’te kuyumcular koronavirüs tedbirleri kapsamındaki kapatma kararını bir hafta daha uzattı.

Kuyumcuların Kapatma Kararını Uzatıldı


Sakarya Sarraf Kuyumcu ve Mücevherciler Derneği (SAKUYDER) koronavirüs tedbirleri kapsamında iş yerlerin bir hafta kapalı tutma kararı almıştı.

Bu süre Cumartesi günü dolarken, kuyumcular kapatma süresini uzatma kararı aldı. Yeni bir karar alınıncaya kadar Sakarya'daki kuyumcular 6 Nisan'a kadar kapalı tutulacak.

SAKUYDER'den yapılan açıklama şu şekilde; Dünyada ve Ülkemizde devam eden koronovirüs salgını (COVID 19) nedeni ile işyerimizde konuk ettiğimiz siz değerli müşterilerimizin ve personelimizin sağlığını önemsiyoruz.

Sağlık Bakanının aldığı tedbirler, uyarılar ve Sayın Cumhurbaşkanımızın evinizden çıkmayın yönlendirmeleri doğrultusunda ilimizdeki idari yönetimlerle yapılan istişareler sonucunda Kuyumcular Derneği yönetimi olarak üye işyerlerinin 30 Mart Pazartesi ve 06 Nisan Pazartesi 2020 tarihleri arasında hepimizin sağlığı açısından kapatma kararının uzatılması tavsiye niteliğinde alınmıştır.

Bu süreçte İstanbul’da bulunan tedarikçilerde kapalı olacağı için, piyasada asılsız ve fahiş fiyatlar oluşabilir. Derneğimiz kapalı olacağından bu fiyat farklılıklarına müdahale şansımız olamayacağı için bu fiyat farklılıklarından derneğimiz sorumlu olmayacaktır. Vatandaşlarımızın sıkıntı çekmemesi ve sağlıklı fiyat bilgisi için derneğimizin GSM numarası olan 0541 274 7121 numaralı telefonundan ve watsap hattından bizlere ulaşabilirler.

Derneğimizin web sitesi sakuyder.org.tr adresimizden fiyatları güncel olarak takip edebilirler. Anlayışınız için teşekkür eder, Sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla Yönetim Kurulu


Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2020, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184