Lütfen Ciddiyetin Farkına Varalım

Sağlık Bakanlığının açıkladığı verilere göre Sakarya vaka sayısıyla yükselişe geçti.

Lütfen Ciddiyetin Farkına Varalım


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsün salgının en etkili olduğu 5 İl içerisinde Sakarya'nın da olduğunu ifade ederek uyarılarda bulundu.

Sakarya 5 İl içerisinde

Bilim Kurulu toplantısının ardından Türkiye'deki koronavirüs salgınındaki son durumu açıklayan Koca, vaka sayılarının açıklandığı 1 Nisan tarihinde 7. sırada yer alan Sakarya’nın virüsün en etkin seyrettiği 5 İl arasında olduğunu belirtti.
Ciddiyetin farkına varmalıyız

Salık Bakanlığının açıklamasının ardından durumun ciddiyetinin önemi bir kez daha anlaşılırken, koronavirüs salgınında Sakarya’da sayının gitgide artması Vatandaşların yapılan uyarılara uyum sağlamaması olarak yorumlanıyor.

Hendek’te hayat normal

Yapılan açıklamaların ardından Hendek’te de halen hayatın normal devam ettiği, durumun ciddiyetinin farkında olunmadığı, maske ve sosyal mesafe konusuna uyulmadığı gözlerden kaçmazken, İlçe merkezinde insan yoğunluğunun devam etmesi ve Vatandaşların bir arada durması şaşkınlıkla karşılanıyor.

İkna zamanı bitti, ceza zamanı başladı

Konuyla ilgili olarak bazı açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, maalesef sayı her geçen gün artıyor. İnsanlarımız bütün tedbirlere rağmen durumun ciddiyetini fark edemedi. Artık ikna zamanı geçti, ceza zamanı başladı diyerek ceza işlemlerinin başladığını belirtti.

Lütfen, mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayalım, maskemizi takalım ve sosyal mesafeye uyalım.

Evde Kal Hendek...


Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2020, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184