MAHALLE GRUP YOLLARINA SICAK ASFALT

Hendek Muhtarlar Derneği yönetimi ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz yıl mahalle grup yollarını sıcak asfaltla buluşturduk. Yeni dönem çalışmalarımızı da başlattık. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

MAHALLE GRUP YOLLARINA SICAK ASFALT


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli ile yeni yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan İskefiyeli, ‘Hendek muhtarlar derneği olarak güçlü bir ekip kurduk. Yerel yönetimlerimizle iş birliği içerisinde olmayı sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediyemiz koordineli çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza bizlere ve mahallelerimize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

SEMOS Teveccüh Kazandı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun muhtarlarımızla iyi bir hukukumuz var. Her geçen gün aramızdaki hizmet işbirliği daha da güçleniyor. Bu işbirliğini daha da güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Hayata geçirdiğimiz elektronik otomasyon sistemi muhtarlarımızın büyük teveccühünü kazandı. Tüm muhtarlarımız artık bir tıkla hem vatandaşlarımızın taleplerini bizlere iletiyor hem de işlemlerini kolaylıkla gerçekleştiriyor” diye konuştu.  

Birlikte Çalışacağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Geçtiğimiz yıl köy ve grup yollarını sıcak asfaltla buluşturduk. 2015 yılı asfalt programımıza da başladık. Mahallelerimize, grup yollarına sıcak asfalt atmaya devam ediyoruz. Altyapıdan üst yapıya Yeni Sakarya’nın inşası büyük bir hızla sürüyor. Şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberlikle çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 15:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
ismet yalçın
ismet yalçın - 9 yıl Önce

Sözde deyil. Özde. Olmalı başkanımız gelsin. Görsün yolumuzu Hendeğe. Bağlı şeyhler. Mahallesi

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184