Mahalleler Güzelleşiyor

Hendek Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Mahalleler Güzelleşiyor


Pınarlı, İkbaliye, Kargalı Hanbaba, Bayraktepe ve Kazımiye mahallelerinde başlatılan kilitli parke ve yaya yolu çalışmaları hızla devam ediyor. Yapılan uygulamalarla mahalleler güzelleşirken, sokaklardaki değişimler vatandaşları mutlu ediyor.

5 Mahallede

Plan ve Proje Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmaları doğrultusunda Pınarlı mahalle cami çevresi ve sokakta kilit parke çalışması yapıldı. İkbaliye mahallesinde ise cami çevre düzenlemesinin yanı sıra, 2 adet sokak ve mahalle meydanı kilit parke ile buluştu. Ayrıca bu mahallede yağmur suyu nedeniyle V kanal uygulamasına gidildi.
Kaldırım-Kilitli parke

Kargalı hanbaba mahallesinde 3 sokakta kilitli parke çalışmasına devam eden ekipler, Bayraktepe mahallesinde ise yaya yolu düzenlemesi ve yol genişletme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu 3 mahallede aralıksız yürütülen çalışmaların yanı sıra ekipler bir yandan da Kazımiye Mahallesinde yeni yapılan köprü girişinde yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Genişletme çalışmalarının ardından çift taraflı olarak yaya yolu yapımına başlanacak.
Her alanda hizmet

Mahallelerde yürütülen çalışmaları değerlendiren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan asfalt çalışmaları yapılırken, diğer yandan yağmur hattı yenileme ve güçlendirme çalışmaları yapılıyor. Diğer yandan mahallelerimizde vatandaşlarımızın rahat ve konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamak adına yaya yolu düzenleme çalışmaları sürdürülüyor dedi.
Değişim hissediliyor

Çalışmaların temelinde vatandaş memnuniyeti olduğuna dikkat çeken Başkan Babaoğlu, tüm ekiplerimizle vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak için gayretle çalışıyoruz. Mahallelerimiz hizmetlerle buluşurken, şehirde gözle görülen değişim yeni atılımların ve güzelliklerin habercisidir. Hendek için en güzelini, ara vermeden ve yorulmadan yapmaya, vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2020, 14:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep beçit
Recep beçit - 4 yıl Önce

sayın başkan bu harmantepe kalayık karaçökek mahalleri hendeğe bağlı değil herhalde yollardan araba gitmeyek halde orman yolları bile bizden iyi ilgilenin lütfen bizde hendek ilçeye bağlıyız yunanısfana değil saygılar

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184