Kalitesi ile fark yaratan Evsel Atık Torbalası Florex

Çevreye sorumsuzca bırakılan atıklar insanlar üzerinde fiziksel zararlar vermektedir. Evsel atık torbası delinmeye yırtılmaya patlamaya ve taşımaya dayanıklı olmalıdır. 150 mikron kalınlığında en az 10 kg kaldırma kapasitesine sahip olmalıdır. Evsel atıklar ayrı olarak toplanmalı, dikkatli olunmadığı takdirde tehlikeli hastalıklara karşı insanlara bulaşma riski taşımaktadır. Evsel atıklar güvenli bir biçimde nihai imha yerine götürülünceye kadar özenle saklanmalıdır.

Kalitesi ile fark yaratan Evsel Atık Torbalası Florex
TSE belgesine sahiptir.

Hastanelere 100 mc ve 70 mc seçenekleri sunulmaktadır.
• Çift taban dikişli ve körüksüz olarak üretilmektedir.
• Her iki yüzünde baskı bulunmaktadır.
• Sızdırmazlık özelliğine sahiptir.


Üretim süresince laboratuar ortamında Sızdırmalık, Düşürme, Opaklık gibi TS
EN13592+A1 standardında yer alan bütün deney ve testlerden geçirilmektedir.


Evsel atık torbalarını doldurduktan sonra ağzı bağlanmalıdır. 


ihtiyaç doğrultusunda müşterilerimize istenilen ebatlarda Evsel atık torbası üretebilmektedir.


İşinde Uzman Personel


Çalışma arkadaşlarımız olan elemanlarımızı her zaman tecrübeli kişilerden seçmenin yanında onlara düzenli olarak eğitimler vermekte ve en ufak bir hata bile olmadan mükemmel bir şekilde üretim olmasını sağlamaktayız. Çalışmayı seven personelimiz ile sizlerin ihtiyacınız olan ürünleri aylık 400 ton üretim kapasitesine sahip fabrikamız ile tam zamanında karşılamaktayız. 


Evsel atık torbalarını her zaman kaliteli geri dönüşüm malzemelerinden üretiyor ve bu anlamda da ekonomiye katkı sağlarken gereksiz ham madde kullanımı yapmıyoruz. Ürettiğimiz Evsel atık poşetleri yine geri dönüştürülebilir bir şekilde hazırlanmakta ve doğaya bırakılmayıp geri dönüşüm noktalarına ulaşması halinde tekrar kullanılabilmektedir.


Ürünlerimizin kalitesinden ödün vermeden AR-GE konusunda yaptığımız yatırımlar ile daha uygun maliyeti nasıl yapabiliriz çalışmasını da yapmaktayız. Gelişmeyi ve büyümeyi her zaman ilke edinmiş olarak ülke ekonomisinin kalkınması için elimizden gelen katkıyı yapmaktayız.




Evsel atık torbaları üreten Tesla Plastik tedarikçilerine maksimum kalite minimum fiyat politikası ile maliyet açısından en üst düzey imkanlar sağlamaktadır.


40 yıllık bir tecrübe ve bitmeyen çalışma aşkı ile sizlere hizmet vermekte ve kendimizi geliştirmek için de kesintisiz bir şekilde çalışmaktayız. Sürekli olarak büyümekte olan müşteri portföyümüz ve çöp poşeti imalatımız ile Türkiye de lider firma olma yolundayız. Aylık 400 ton olan üretimimiz sayesinde müşterilerimizin çöp poşeti anlamında ihtiyaçlarını zamanında karşılamaktayız.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184