MBD HENDEK İLÇE TEŞKİLATINDAN VAN’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek İlçe Teşkilatından Van'daki İlköğretim Okulu Öğrencilerine Atkı, Bere, Eldiven, Okuma ve Boyama kitapları yardımı yapıldı.

MBD HENDEK İLÇE TEŞKİLATINDAN VAN’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ


Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek İlçe Teşkilatı Öğrencilere kışlık yardım çalışması kapsamında Van'ın İpekyolu İlçesine bağlı Yatıksırt İlköğretim Okulu Öğrencilerine Atkı, Bere, Eldiven, Okuma ve Boyama kitapları yardımında bulundu.
Havanın çok soğuk olduğu köyde çok zor şartlar altında okula giden 125 Öğrenciye kışlık yardım ve kitap yardımı yapılmasının ardından atkı, bere, eldiven ve Kitaplara kavuşan minik Öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Dernek Temsilcileri tarafından ayrıca meyve suyu, kek oyuncak ve balonlar dağıtılarak sevindirilen Öğrenciler, duygularını yüzlerindeki sevinçle ifade ederken kendilerine yapılan yardımlardan dolayı MBD Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek İlçe Teşkilatına hep birlikte teşekkür ettiler.
Konu hakkında açıklamada bulunan MBD Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek İlçe Teşkilatı Temsilcisi Bünyamin Halit Küskü, MBD Hendek Teşkilatı olarak Van'ın İpekyolu İlçesine Bağlı Yatıksırt İlköğretim Okulu öğrencilerine kışlık yardımda bulunduklarını, Van, Ağrı, Diyarbakır, Hakkâri, Şırnak ve tüm Anadolu’da ihtiyaç sahiplerine ve Öğrencilerimize ulaşmaya çalışacağız. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz diye konuştu.
Kütüphane‘ye Muhsin Yazıcıoğlu İsmi Verildi

Yapılan yardımlardan dolayı MBD Hendek İlçe Teşkilatına teşekkür eden Yatıksırt İlköğretim Okulu Müdürü Ayşe Gül Kişi ve Okul Öğretmenleri, yapılan yardımlarla yardıma muhtaç Öğrencilerin ihtiyaçlarının giderildiğini belirterek Okulumuzda Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Teşkilatının katkılarıyla oluşturulan Kütüphanenin ismini de Muhsin Yazıcıoğlu Kütüphanesi olarak belirledik. Bu oluşumda emeği geçen tüm Milli Birlik ve Düşünce Derneği Teşkilatlarına selamlarımızı iletiyoruz diyerek teşekkürlerini ilettiler.


Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2016, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184