MECLİS ÜYESİNİN KURAL TANIMAZ TAVRI TEPKİ ÇEKTİ

Hendek Ş.A.Gaffar Okkan Bulvarında AK Partili Meclis Üyesi kendine ait işyerinin önüne araçların park etmemesi için koyduğu dubalar hem vatandaşların hem de esnafın tepkisine neden oluyor.

MECLİS ÜYESİNİN KURAL TANIMAZ TAVRI TEPKİ ÇEKTİ


Gaffar Okkan Bulvarında daha önce Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri iş yeri sahiplerinin duba koymaması yönünde uyardığı ve dubaları kaldırdığı halde AK Partili Meclis Üyesi kuralı çiğneyerek kendine ait işyerinin önüne duba koymayı ısrarla sürdürmesi vatandaşların ve esnafın tepkisine neden oldu. Cadde esnafı işyerleri önünde konulan dubaların kaldırılması yönünde Zabıta ’ya şikayette bulunmasının ardından Zabıta ekipleri Gaffar Okkan Bulvarı üzerinde işyeri önlerinde bulunan dubaları topladı.



Zabıta ekiplerinin dubaları toplamasının ardından AK Partili Meclis Üyesi kurallara uymayarak işyerinin önüne tekrar duba koyarak kendisine ve işyerine gelen misafirlere özel park alanı haline getirmesi tepkilere neden oldu. Cadde de bulunan esnaflar herkesin bu kurala uyduğunu ancak AK Parti Meclis üyesinin kural tanımaz ve vurdumduymazlığı haksızlıktır. Ayrımcılığın yapılmasını istemiyoruz diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 16:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
ÖZGE ÖZKÜR
ÖZGE ÖZKÜR - 8 yıl Önce

o caddede ki̇ park yasaği çokda önemli̇, bi̇r konu deği̇l. asil park yasağini hendek plaza önüne ve karadeni̇z manavi önüne yapin.

metin kuşcan.
metin kuşcan. - 8 yıl Önce

saatlerce park yaptırılacağına hiç park edilmemesidir.cadde üzerinde tek sıra halinde park yapılıyor.bu ne çirkin görüntüdür.cadde üzerinde alış veriş yapacaklar bu yüzden alış veriş bile yapamamktadır.uzun süre park edenlere ceza uygulanması gerekir....

Ali mutluoglu
Ali mutluoglu - 8 yıl Önce

Orasi en azindan tekyön
Biri şu adasu A 1001in orya el atsin cift serit yol,tek serit zor geciyoruz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184