Metruk Binalar Yıkılıyor

İlçe genelinde halkın can ve mal güvenliğini tehdit ederek büyük rahatsızlığa neden olan metruk binaların yıkımı devam ediyor.

Metruk Binalar Yıkılıyor


Hendek’te çevre halkının şikâyet ettiği ve korkuya neden olan metruk binalar Hendek Belediyesi ekipleri tarafından yıkılmaya devam ediyor.
Kaymakamlık ve Belediye ekipleri tarafından belirlenen ve yasa gereği sahipleri tarafından yıkılması beklenen ancak yıkılmayan metruk binalar Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yıkılıyor. Yıkım esnasında metruk bina içinde son kontroller yapılıp, bölgede geniş tedbirler alınıyor. Ayrıca yıkım yapılırken oluşan toz içinde tazyikli su kullanılırken, molozlar kamyonlara doldurularak yıkım alanı tertemiz hale getiriliyor.
Huzur ve güvenlik için

Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçemizde kullanılmayan ve çevresine korku salan, farklı amaçlar için kullanıldığı tespit edilen metruk binalarla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Kaymakamlık tarafından bize ulaşan ya da bizler tarafından tespit edilen binalarla ilgili yapı sahipleri uyarılıyor. Süre sonunda eğer yapı sahibi gereğini yapmaz ise ekiplerimiz tarafında yıkımlar yapılıyor. Mülk sahiplerimizin bu konuda hassasiyet göstermelerini bekliyoruz. Hendek halkının huzuru ve güvenliği için çalışmalarımız devam edecek diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2019, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184