Mezbahanede Kurban Kesim Kayıtları Başladı

Modern ve donanımlı bir hale getirilen Hendek Belediyesi Mezbahanesi Kurban Bayramında vatandaşlara hizmet verecek.

Mezbahanede Kurban  Kesim Kayıtları Başladı


Hızlı ve sistemli bir şekilde hizmet verilmesi adına mezbahanede kurban kestirmek isteyen vatandaşların kayıt yaptırması istendi

 

Kurban Kesimi Yapılacak

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun seçim öncesinde verdiği sözlerden biri olan Hendek Mezbahanesi kısa bir süre önce modern bir tesis haline getirilerek hizmet vermeye başlamıştı. Mezbahane Kurban Bayramının birinci gününden itibaren (31 Temmuz 2020) kurban vecibelerini yerine getirmek isteyen vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Bayramda vatandaşlara kaliteli bir şekilde hizmet verecek olan Hendek Mezbahanesi mevzuatlara ve İslami usullere uygun, hijyen kurallarına uygun bir şekilde hayvan kesimlerine devam edecek.  Kesimlerin kontrollü bir şekilde sürdürüleceği mezbahanede 2 veteriner hekimde hazır bulunacak.

 

Bayram Boyunca Sürecek

Koronavirüs salgını kapsamında tedbirlerin en üst seviyede tutulacağı mezbahane ile ilgili bilgiler veren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Hendek Mezbahanesi halkımızın hizmetindedir.  Hendek mezbahanesi, çiftçimiz, halkımız, esnafımız yani kısaca Hendek için önemliyse, bizim için de o kadar önemlidir. Yeni hali ile ilk Kurban Bayramında hemşerilerimiz mezbahamızı güven içinde kullanabilir. Kurban Bayramı için de gerekli hazırlıklar tamamlandı. Kurban kesimleri bayram boyunca devam edecek. Ben şimdiden kazasız ve hayırlı bir bayram diliyorum" dedi.

 

Kayıtlar Başladı

Kurban kesim kayıtlarının alınmaya başladığı Hendek Belediye Mezbahanesinde, kayıt yaptıran vatandaşlar bayramda kurbanlarını sistemli ve hızlı bir şekilde kestirebilecek. Vatandaşların

Yeni Mahalle Ömer Bayraklı Paşa Caddesinde bulunan Hendek Belediye mezbahanesine kayıt yaptırabileceği, 444 54 03 (Beyaz Masa) ve 0532  630 99 99 (Ayhan Bal) numaralı telefonlardan bilgi alabileceği açıklandı.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2020, 10:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan
Hasan - 4 yıl Önce

belediye haberi yapıyor güzel.her şey başkanın aklına gelmez, haberi yapan ve yayına veren arkadaşlar kurban kesim ücretini de yazsalar ne olurdu.aklın yolu birdir. i̇yi bir analiz ve düşünceden sonra haber yapılmalı. şimdi ücreti öğrenmek için telefonmu açacağız.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184