MÜDÜR ESAT URUCU DÖNEMİ BAŞLADI

Hendek’li iş adamlarından Esat Urucu TEM Otoyolu üzerinde hizmet veren Park Shop AVM Müdürü olarak göreve başladı.

MÜDÜR ESAT URUCU DÖNEMİ BAŞLADI


Uzun yıllar iş dünyasında başarıyla hizmet veren ve Park Shoop AVM Müdürlüğü görevine başlayan Esat Urucu, göreve başlamasının hemen ardından ilk icraatini çalışma saatlerini belirlemekle başladı.

Bayram Birinci günü saat 12:00’da açılış, kapanış 24:00 ,Bayramın ikinci ve üçüncü günleri saat süresince: 10:00 açılış, Kapanış: 24:00 olarak belirledi.

Bayram süresince alış verişe gelen vatandaşların çocukların rahatça eğlenebileceği ücretsiz oyun parkı da hizmete sunuldu.

Park Shop müdürlüğü görevine başlayan Esat Urucu, Amacımız Hendek halkımıza daha kaliteli markalarla sınırsız hizmet vermektir. Bunun için de gerekli tüm çalışmaları yapacağız. Ücretsiz servis ağımız ile birlikte ilçe halkımıza daha güzel hizmeti sunmak bizler için övünç kaynağı olacak.

Bir yandan kaliteli hizmet sunarken diğer yandan burada bacasız işletmelerin yer alması ile birlikte bir çok vatandaşımıza istihdam sağlamanın haklı gururunu da yaşıyoruz. Tüm Hendek’li ve çevre ilçelerimizde ki hemşehrilerimizi  AVM’ye bekliyoruz.Tüm İslam aleminin ve Hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını kutlarım.

Park Shop Müdürlüğü görevine başlayan Esat Urucu’ya göreve geldiğinde ilk hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Eski Milli Futbolcu Tanju Çolak, Urucu’ya görevinde başarılar diledi.

Park Shop AVM Müdürü Esat Urucu ile bir süre sohbet eden Eski Milli Futbolcu Tanju Çolak Park Shoop AVM’yi gezmesinin ardından ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 15:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
fesih usta
fesih usta - 10 yıl Önce

Allah utandirmasin sayın Müdürümüz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184