Müftü Şahin Veda Yemeği İle Uğurlandı

Hendek Müftüsü iken Kilis İl Müftüsü olan Abdurrahman Şahin’e veda yemeği düzenlendi.

Müftü Şahin Veda Yemeği İle Uğurlandı


Hendek Bayraktepede Diyanetsen tarafından tertip edilen veda yemeğine Hendek İlçe Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı irfan Püsküllü, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Mhp ilçe başkanı Turgut Babaoğlu, İl Müftülüğü ve Hendek ilçe müftülüğü görevlileri Hendek Muhtarları, Belediye meclisi üyeleri, Daire amirlerinin de katıldığı yemekte Abdurrahman Şahin bir veda konuşması yaparak haklarınızı Helal Ediniz dedi.

Şahin konuşmasında’’ Hendek güzel bir yer, güzel insanlarla dolu, güzel en iyi hizmetlere layık olan bir yerimiz bir beldemiz. Burada pek çok güzelliği birlikte yaşamış olmamızın sevincini gururunu yaşıyorum. Bir takım üzüntülerimiz sıkıntılarımızda olmuştur. Özellikle 2015 Temmuz’unda yaşadığımız, Ülkemiz için büyük bir felaket durumunda olan  o sancıyı da burada hep birlikte geçirmiş olduk, Cenabıhak milletimize, memleketimize böyle felaketleri sıkıntıları yaşatmasın inşallah. Gittiğim yerde bir kapınız olduğunuzu biliniz’’ diyerek ‘’Haklarınızı Helal ediniz’’ dedi, davete  katılanlara  teşekkürlerini ifade etti.
Daha Sonra söz alan il müftü yardımcısı Paşa Bektaş hoca da kısa bir selamlama konuşmasında bulundu. Akabinde Hendek İlçe Kaymakamı Orhan Burhan ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de birer konuşma yaparak Kilis İl müftüsü olan Abdurrahman Şahin’e Yeni görevinde başarılar dilediler.
Abdurrahman Şahin’e veda yemeği  programı toplu resim çekimleri ile sona erdi.



Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2018, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184